25n
25N
25N

La Regidoria d'Educació posa en marxa una iniciativa pionera de formació i oci per als escolars durant l'estiu

La Regidoria d'Educació posa en marxa una iniciativa pionera de formació i oci per als escolars durant l'estiu
17/07/2020 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa una iniciativa pionera que té per objectiu oferir als i les menors de la casa una oferta de formació i oci alternativa, adaptada a les circumstàncies actuals, aprofitant el món de la digitalització 4.0. “Enguany, la situació que vivim tan excepcional va provocar que es cancel·lara l’Escola d’Estiu que ofereix tots els anys l’Ajuntament, com a mesura preventiva per a evitar possibles contagis i protegir als nostres escolars. Però no hem volgut deixar-los sense una opció per a continuar formant-se i entretenint-se este estiu. Per a això, hem posat en marxa esta iniciativa que consisteix en unes jornades interactives, denominades càpsules digitals, a les quals podran accedir de manera gratuïta a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sueca”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

Del 20 al 31 de juliol, s’aniran oferint, diàriament, diverses sessions d’estes càpsules digitals, que estaran disponibles després durant tot l’estiu en la plataforma Youtube perquè puguen consultar-se i gaudir-se en qualsevol moment. Han sigut dividides en tres categories, depenent de l’edat de l’usuari o usuària: Infantil (de 3 a 5 anys), Primària nivell I (de 6 a 8 anys) i Primària nivell II (de 9 a 12 anys). “En cadascuna d’elles, s’oferirà una programació amb formació, activitats i jocs adaptats al nivell d’aprenentatge. Totes elles, això sí, tenen una mateixa finalitat: la d’educar en diferents matèries d’una forma divertida i pràctica”, ha assenyalat Joan Carles Vázquez.

Els, i les, menors podran gaudir d’una gran varietat de continguts dividits en diverses categories: Home Gym, Turisme actiu, Everyday English, Art, Cuina, Manualitats, Vida sostenible, KidsBoxing, Física i Química i Pop Boat, entre altres. “Podran gaudir d’ells durant tot l’estiu perquè podran tornar-los a realitzar cada vegada que vulguen. D’esta manera, ens adaptem a les noves necessitats que estem trobant-nos. Espere que agrade molt esta iniciativa i que siga de gran utilitat i entreteniment per als nostres menors”, ha explicat Joan Carles Vázquez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =