25n
25N
25N

La Regidoria de Cultura treballa en propostes culturals i d'oci com a alternativa estival per a les famílies de Paiporta

Personal tècnic de l’àrea treballa en alternatives que servisquen per a pal·liar la situació de moltes famílies, que veuran alterats els seus plans d’estiu a conseqüència de la Covid – 19

La Regidoria de Cultura treballa en propostes culturals i d'oci com a alternativa estival per a les famílies de Paiporta
15/06/2020 -

La Regidoria de Cultura està treballant intensament en la preparació d’una programació cultural alternativa per a l’estiu, que incloga opcions culturals i lúdiques. L’objectiu és oferir a les famílies del municipi una opció d’oci i temps lliure davant l’alteració dels plans vacacionals d’estiu de moltes famílies paiportines.

“La nostra idea des del principi ha sigut alleujar en certa manera el buit que ha deixat la suspensió de les festes i de moltes altres activitats davant la nova situació que ens ha plantejat el coronavirus. Moltes famílies paiportines poden veure’s obligades a cancel·lar les seues vacances estivals davant l’actual conjuntura i, després d’aquests mesos i setmanes tan dures que hem viscut, mereixen una xicoteta compensació”, ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

El personal tècnic de l’àrea ha estat treballant des de l’inici de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 en la reprogramació de les activitats culturals que s’han vist afectades, així com en la gestió de diferents iniciatives i alternatives després de l’anunci de la cancel·lació definitiva de les festes locals de Paiporta.

Encara que la programació està en procés de definició, l’eix central d’aquestes activitats serà el cinema d’estiu a la fresca, que es programarà els caps de setmana dels mesos estivals. No obstant això, des de la Regidoria es contemplen alternatives com activitats d’animació lectora o propostes musicals i teatrals.

En qualsevol cas, la prioritat de l’Ajuntament i de Cultura a l’hora del seu disseny serà mantenir les màximes garanties sanitàries, de protecció i compliment de la distància de seguretat entre persones, així com el que dicten els decrets i normativa del Govern i la Generalitat.

La iniciativa del cinema com a principal opció cultural per a aquesta nova programació estival respon al bon acolliment del cinema a la fresca l’estiu passat, amb més de 200 persones congregades en la Plaça 3 d’abril.

Totes les propostes culturals i lúdiques seran gratuïtes i aniran destinades a un públic ampli, de totes les edats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 6 =