25n
25N
25N

La Regidoria de Comerç condemna les pintades en la seu de la federació d'Hostaleria de València

Carlos Galiana ha telefonat personalment al president de la FEHV, Manuel Espinar, per traslldar-li el seu suport el de tot l’equip de govern

La Regidoria de Comerç condemna les pintades en la seu de la federació d'Hostaleria de València
03/01/2019 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha mostrat la seua “solidaritat amb la Federació d’Hostaleria de València per les pintades realitzades en la seua seu de València”.

El regidor Galiana ha explicat que ha parlat amb el president de la FEHV, Manuel Espinar, “per traslladar-li el meu suport i el de tot l’equip de govern municipal”.

“En la nostra ciutat no caben este tipus d’atacs que, per exemple, Compromís també ha patit en diverses ocasions. El sector de l’hostaleria a València és dels més importants a nivell comercial i està format, principalment, per xicotetes empreses familiars que mereixen tot el nostre reconeixement”, ha detallat el regidor de Comerç.

La Regidoria de Comerç i la resta de delegacions de l’Ajuntament “continuarem treballant colze a colze amb la Federació per millorar la ciutat que volem: una València oberta, inclusiva i lliure d’atacs com el que, per desgràcia, ha patit hui la FEHV”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 8 =

torrent