25n
25N
25N

La regidora de Sanitat visita l'Ajuntament d'Alboraia i el nou Punt d'Atenció Continuada

La regidora de Sanitat visita l'Ajuntament d'Alboraia i el nou Punt d'Atenció Continuada
16/10/2019 -

La regidora de Sanitat, Ana Barceló Chico, va mantindre una trobada amb l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i l’equip de govern, abans de visitar el PAC de Racó Sant Llorenç. En la trobada van tractar temes relatius al sistema sanitari.

Primer va mantindre una breu trobada a l’Ajuntament amb l’alcalde d’Alboraia i l’equip de govern. Allí van compartir objectius i idees relatives a la millora de les instal·lacions i serveis sanitaris del poble, com la futura creació d’un nou Centre Sanitari en la zona costanera, i millorar la coordinació entre els quatre centres d’atenció ja existents a Alboraia. L’alcalde també va agrair la incorporació de tres noves places (una metgessa, una pediatra i una infermera) al personal sanitari del municipi.

Per a finalitzar aquesta trobada, l’equip de govern va obsequiar amb un “socarrat”, una xicoteta peça d’art tradicional sobre fang cuit, a més de deixar constància de la seua visita en el llibre de signatures del consistori.

Després d’aquesta trobada, Barceló va visitar, al costat del gerent del Departament de Salut València-Clínic-La Malva-rosa, el Punt d’Atenció Continuada (PAC) de Racó Sant Llorenç, que es va inaugurar el mes de març passat. En aquesta visita es van abordar temes com les millores en el centre de salut i centres auxiliars, a més de les possibles futures obres d’ampliació, i es va afermar el compromís de mantindre una comunicació fluida entre el govern local i Regidoria de Sanitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =