25n
25N
25N

La regidora de cultura de Rafelbunyol presenta el llibre "Kamikaze de Versos" del poeta local Francisco José Lozano Salcedo

La regidora de cultura de Rafelbunyol presenta el llibre "Kamikaze de Versos" del poeta local Francisco José Lozano Salcedo
24/05/2021 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rafelbunyol, en la seua aposta per donar suport als escriptors i escriptores locals, presentà el passat divendres el llibre “kamikaze de Versos” del poeta local Francisco José Lozano Salcedo a la Biblioteca Pública Municipal.

Es tracta del primer llibre d’aquest veí de la localitat amb escrits d’amor, desamor, família, somnies i anhels els quals, en to despreocupat i proper, recullen situacions quotidianes, de vegades reials, de vegades imaginades, amb les que convivim.

Rafelbunyol continua incrementant la seua llista d’escriptors i escriptores locals. Ja són sis els llibres presentats d’autoria local des de l’obertura de la nova Biblioteca Pública Municipal.

Per a la regidora de Cultura, Alícia Piquer “és una fortuna tindre tanta producció literària local, és senyal de fortalesa, d’un veïnat que s’estima la lectura i potser també d’un entorn que afavoreix la recreació”.

L’acte, a més, es va aprofitar també per a rendir homenatge al poeta valencià i últim Premi Cervantes, Francisco Brines, que va morir dijous passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =