25n
25N
25N

L'exregidor de Cultura, Alfred Costa, serà el pregoner de Moros i Cristians de Torrent

L'exregidor de Cultura, Alfred Costa, serà el pregoner de Moros i Cristians de Torrent
11/07/2019 -

El pròxim 24 de juliol arranquen oficialment les festes de Moros i Cristians de Torrent i ho faran amb Alfred Costa com a pregoner. A la Torre, epicentre de la ciutat i de les festes, l’exregidor de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Torrent anunciarà l’inici de set dies de música, festa, color i celebracions als carrers de Torrent, que culminaran amb la Gran Entrada Mora i Cristiana del pròxim dia 29. El pregó fester repeteix format després que l’any passat, per primera vegada, fóra l’alcalde Jesús Ros, l’encarregat d’anunciar el començament de la setmana festera.

El president de la Federació de Moros i Cristians de Torrent (FMCT), Xavi Santamaría, ha explicat les raons de l’elecció com un reconeixement a Costa en la seua etapa com a regidor en el consistori torrentí: “Quan l’actual junta directiva de la FMCT vam accedir al càrrec, Alfred Costa era el regidor de Festes i guardem un molt bon record de la seua gestió en aquella etapa i hem volgut així transmetre-li el nostre reconeixement en nom de tots els festers i festeres”.

El pregoner Alfred Costa ha rebut la seua elecció amb “honor i orgull” per a poder obrir foc en aquest encara nou acte d’inici. Costa no ha deixat passar l’oportunitat de respondre amb l’humor propi i d’aquests actes el seu nomenament: “Clar que estic agraït però em fa pensar que se’ls pot haver ‘caigut’ una personalitat de major ‘renom’ o que en realitat volen que no hi haja mai més pregó”.

Entre bromes, Costa ha afegit que el pròxim dia 24 “farà falta una mica més que la intercessió dels Sants de la Pedra si es vol que el pregó isca com ha d’eixir”.

Alfred Costa és periodista i comunicador nascut a Torrent. Va iniciar la seua etapa en Ràdio Nacional d’Espanya (RNE) en 1990. A l’any següent es va incorporar a l’antiga RTVV en el departament d’entreteniment, on va exercir diverses responsabilitats. Després d’una experiència com a director de compres d’una distribuïdora de cinema a Barcelona, va tornar a Torrent per a formar part de l’equip de govern de Jesús Ros en 2015, etapa en la qual va gestionar l’àrea de Cultura, Comunicació i Festes. En 2018 es va incorporar a la nounada televisió autonòmica À Punt com a responsable del Servei d’Emissions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − sis =