25n
25N
25N

L'Ajuntament de València concedix el doble d'ajudes a associacions de comerciants

Les ajudes estan destinades a la realització d’actuacions de promoció comercial i foment de l’associacionisme

L'Ajuntament de València concedix el doble d'ajudes a associacions de comerciants
19/07/2019 -

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha informat que l’Ajuntament ha aprovat hui en la Junta de Govern Local concedir a sis associacions de comerciants de València les ajudes municipals destinades a la realització d’actuacions de promoció comercial i foment de l’associacionisme que van sol·licitar recentment. En breu la regidoria donarà a conèixer, també, el resultat de les ajudes als comerços de proximitat.

Així, la regidoria de Comerç concedix estes ajudes per atorgar subvencions a sis associacions de comerciants amb seu o delegació a València per a la realització d’activitats promocionals i d’animació del comerç de la ciutat durant l’any 2019. «L’objectiu és fomentar l’associacionisme comercial i aquelles actuacions dirigides a la dinamització del comerç local, impulsar la realització d’accions comercials dirigides al xicotet comerç de la ciutat, incentivant el consum i les vendes», ha detallat Galiana.

Galiana ha dit que «la finalitat d’estes subvencions és el suport a les associacions de comerciants de la ciutat de València, en la realització d’activitats comercials i per al foment de l’associacionisme a la ciutat de València, que permeten reactivar la demanda i la dinamització del consum en els barris de la ciutat».

L’import destinat a estes ajudes ha ascendit finalment a un total de 39.302,65 euros. Les subvencions s’han atorgat en règim de concurrència competitiva i cada associació ha pogut accedir a un màxim de 10.000 euros. Per a obtindre la subvenció ha sigut necessari que les associacions tingueren un mínim de 20 comerços associats a data de la sol·licitud i la inscripció en el registre corresponent tinguera una antiguitat mínima d’un any. A més, han de desenvolupar actuacions de promoció comercial amb la finalitat de dinamitzar el comerç i revitalitzar els establiments comercials.

Concretament, podrà finançar-se a través d’esta ajuda, les actuacions publicitàries, de promoció comercial, animació comercial, aparadorisme, campanyes promocionals, street màrqueting, promoció de productes o servicis, fidelització del consumidor, dirigides al comerç de València a nivell local, zonal o sectorial. També, la decoració i animació de les zones comercials.

El regidor Galiana ha explicat que es tracta de la segona entrega de subvencions destinada al xicotet comerç de la ciutat i que, actualment, des de la regidoria s’està treballant en una tercera i última entrega destinada als comerciants de la venda no sedentària de la ciutat.

EL DOBLE D’AJUDES QUE L’ANTERIOR CONVOCATÒRIA

Mentre que en la convocatòria de l’any passat l’Ajuntament va concedir ajudes a tres organitzacions, enguany han sigut sis les associacions de comerciants de la ciutat que s’han vist beneficiades per estes ajudes municipals.

Concretament, han sigut Gremio de Comerciantes Textiles de València y Provincia con 6.490 euros, Asociación de Comerciantes del Centro Histórico de València con 10.000 euros, Asociación de Vendedores del Mercado Central de la ciudad de València con 8.904 euros, Asociación de Galerías Arte Contemporáneo Comunitat Valenciana con 1.755,45 euros, Asociación de Vendedores del Mercado Cabanyal de la ciudad de València con 4.260,20 euros y Asociación de Comerciantes Industriales y Profesionales del Marítimo con 7.893 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna