25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana supera el milió de dosis administrades de la vacuna contra la Covid-19

La Comunitat Valenciana supera el milió de dosis administrades de la vacuna contra la Covid-19
09/04/2021 -

La Comunitat Valenciana ha superat ja el milió de dosis administrades de la vacuna contra la Covid-19 des que el va començar el procés d’immunització a la fi del mes de desembre. La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha valorat de forma “molt positiva” que s’haja aconseguit el milió de dosis administrades perquè “la vacuna continua sent la major esperança per a acabar amb el virus”. Per això ha volgut agrair “la implicació de la població en general, que ha acudit de manera massiva a la crida de Sanitat per a la vacunació, així com el treball incansable de tot el personal sanitari”.

Fins al moment, s’han administrat un total d’1.040.320 dosi de la vacuna contra el coronavirus. Per províncies, 122.803 a Castelló, 370.455 a Alacant i 546.774 a València. Han rebut, almenys una dosi, 754.896 persones, i compten amb les dues dosis 285.136 persones.

D’altra banda, la Conselleria de Sanitat ha informat que s’ha reforçat el telèfon – 900 300 555 – per a optimitzar la resolució de dubtes sobre vacunació. Així, des de l’enllaç http://coronavirus.san.gva.es/ca/web/vacunacion/inicio de la pàgina web de Sanitat, es pot accedir a l’apartat preguntes freqüents sobre les vacunes, així com respostes a allò que s’ha de conéixer abans de rebre la vacuna.

Si encara així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer al telèfon gratuït, on el personal que ha rebut formació sobre aquest tema les atendrà i respondrà sobre què fer i com actuar davant qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria