25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana és la segona autonomia amb major nombre d'operacions finançades amb les línies ICO

La Comunitat Valenciana és la segona autonomia amb major nombre d'operacions finançades amb les línies ICO
28/07/2019 -

La Comunitat Valenciana s’ha situat com la segona autonomia amb major nombre d’operacions finançades a través de les Línies ICO en el primer semestre de 2019, amb més de 223,91 milions d’euros distribuïts en 3.499 operacions.

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) manté signat un conveni de col·laboració amb l’ICO per a donar a conéixer al teixit empresarial de la Comunitat les línies de mediació i fons de capital de risc que posa a la disposició d’empreses i personal autònom a través de les entitats financeres, ha detallat la Generalitat en un comunicat.

Destaca el fet que el 70,9% de les operacions finançades per l’ICO s’emmarquen dins de la línia d’empreses i emprenedors per a la realització d’activitats empresarials o inversions.

“Sobreïx el lideratge de les empreses de la Comunitat en operacions en la línia d’exportació amb 933 accions (el 20,2% del total) i més de 54 milions d’euros en préstecs”, han indicat des de l’administració valenciana.

Pel que respecta a l’import dels préstecs, el 40% són de fins a un milió d’euros, el 18% dels concedits de menys de 150.000 euros i el 22% de fins a 75.000 euros.

Quant a la grandària de les empreses que han aconseguit finançament, el 40% tenen menys de 50 persones treballadores i el 32% fins a un màxim de nou persones emprades.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020