25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana ja no té cap residència baix vigilància sanitària

La Comunitat Valenciana ja no té cap residència baix vigilància sanitària
09/04/2021 -

La Comunitat Valenciana aconsegueix dia a dia plantar-li cara al virus, i amb la incidència més baixa d’Espanya, ara, no hi ha cap residència sota vigilància activa de control sanitari.

Ddesde l’última actualització, els casos positius en residències de majors es mantenen en cinc, un a la província d’Alacant i quatre a la província de València. De la mateixa manera, no s’ha registrat cap positiu dels treballadors i treballadores ni ha mort cap resident en les últimes 24 hores.

Davant aquestes bones dades, el Ple del Consell ha ratificat la resolució de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per la qual s’estableix el pla d’actuació davant la COVID-19 en les residències de persones majors dependents, centres de dia, els habitatges tutelats i els CEAM-CIM, amb la finalitat d’adaptar-la a la nova realitat derivada de la vacunació.

La nova resolució permet que les residències de persones majors que estiguen lliures de COVID-19 i tinguen una vacunació completa o d’un 95 per cent de les persones usuàries i treballadores permeten les sortides ordinàries de les i els residents amb vacunació completa fins al nivell 3 d’alerta i a més contempla la pernoctació de fins a 3 nits fora del centre sense que es tinga que siga necessari aïllament. En el cas dels centres amb vacunació incompleta quedaran suspeses.

No hi haurà restriccions per a les sortides per raons de salut o terapèutiques, que es mantindran en tots els nivells així com les motivades per problemes de salut encara que tinguen la consideració de demorable i les sortides vacacionals, que seran per períodes iguals o superiors als 7 dies.

El reingrés després d’una sortida amb pernoctació es realitzarà d’acord amb els criteris establerts per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública sobre realització de proves i aïllament, en funció de la situació de vacunació del centre i de la persona resident, de la durada de la sortida i el nivell d’alerta del municipi de destí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

museo prehistoria