25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana, entre les regions amb allotjaments millor valorats sanitàriament

La Comunitat Valenciana, entre les regions amb allotjaments millor valorats sanitàriament
07/08/2020 -

Cantàbria, Astúries i Castella-la Manxa, Catalunya i la Comunitat Valenciana són les regions amb allotjaments millor valorats, totes elles amb puntuacions d’entre 8 i 8,3 sobre 10, en el compliment dels protocols aprovats per les autoritats sanitàries, per a garantir la salut i seguretat dels hostes, segons una anàlisi realitzada per Weekendesk.es, portal especialitzat en escapades temàtiques.

En el rànquing també apareixen molt ben valorats els allotjaments de Galícia, amb 7,9 punts, seguit de Castella i Lleó (7,8), Andalusia (7,5) i la Regió de Múrcia (7,1).

Per a puntuar als hotels, els clients valoren que els hotels complisquen amb aspectes fonamentals com la neteja i desinfecció diària i a fons amb productes viricides de zones comunes i habitacions, posada en marxa de mesures per a evitar el contacte amb materials d’ús comú, adequació dels espais comuns per a garantir el distanciament, control d’aforament en les diferents àrees.

També es valora la disposició de productes d’higiene com a gels hidroalcohòlics, informació adequada per part dels empleats de les mesures anti-Covid, així com la seua deguda protecció per a evitar ser portadors, entre altres.

MENYS DECORACIÓ I MÉS codis QR

Davant les exigències del nou perfil de clients, els establiments turístics han dissenyat les seues pròpies mesures anti-Covid, més enllà de la desinfecció a fons de totes les seues instal·lacions.

Molts han optat per estratègies com reduir la decoració i eliminar detalls innecessaris que puguen ser focus de contagis, o substituir serveis per uns altres més personalitzats.

La digitalització és també una alternativa que molts han utilitzat per a reforçar les mesures d’higiene i, alhora, millorar l’experiència. Així ho ha fet l’Hotel Gran Bilbao en crear un sistema d’obertura de l’habitació amb el mòbil, eliminant el contacte amb les claus.

Per part seua, la Cadena HTop Cataluña, que ha rebut el Certificat Safe Tourism, ha col·locat codis QR perquè els clients puguen accedir als menús dels seus restaurants i bars, i als directoris. Així mateix, el Castilla Termal Hotels, guardonada amb el Segell BSafe d’Empresa Familiar de Castella, ha creat un sistema de check-in express via email per a minimitzar el contacte.

Els desdejunis bufet són història ja en molts establiments i han sigut substituïts per experiències més personalitzades. L’Hotel Casa del Capitel Nazarí (Granada) té ara la possibilitat de gaudir de desdejunis a la carta en taules especialment preparades al pati o a la terrassa.

Les experiències en espais wellness continuen operant sota noves mesures, fins i tot amb nous serveis ajustats a la nova demanda. L’Hotel Balneario de Lanjarón (Andalusia), acreditada amb el Certificat Safe Tourism, ha millorat la seua oferta de serveis i modificat alguns tractaments per a ajustar-los a les noves mesures de seguretat, incloent-hi novetats com el Circuit d’Aigües Saludables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 6 =

bombers
CCCC
bombers