La Comunitat Valenciana aconsegueix el 41 per cent d'ocupació per a agost en allotjaments rurals

La Comunitat Valenciana aconsegueix el 41 per cent d'ocupació per a agost en allotjaments rurals
29/07/2019 -

L’ocupació d’allotjaments rurals en la Comunitat Valenciana se situa en el 41% per a agost, segons la previsió d’Escapadarural.com que ha detallat que a nivell nacional, s’espera un 46%, quatre punts percentuals més que en 2018.

La Comunitat Valenciana ha aconseguit entrar en el top 10 de les comunitats autònomes amb més ocupació en allotjaments rurals per al mes d’agost, segons han detallat les mateixes fonts.

Quant al rànquing per províncies, València aconsegueix un 45% d’ocupació en els seus allotjaments rurals a l’agost. A nivell nacional, la xifra per al mes d’agost se situa en el 46%, quatre punts percentuals superior a les de 2018 per aquestes mateixes dates, segons 10.125 calendaris actualitzats d’allotjaments gestionats per Escapadarural.com.

Aquesta dada apunta al fet que aquest estiu més turistes triaran establiments rurals per a gaudir de les seues vacances, la qual cosa demostra el canvi estructural en el posicionament turístic d’Espanya que comença a mirar més enllà del tradicional turisme de sol i platja.

Per comunitats autònomes Navarresa (61%), Astúries (59%) i Andalusia (54%) lideren les reserves per al mes per excel·lència del turisme al nostre país. El top 10 de la previsió el completa Catalunya (52%), Galícia (50%), Múrcia, Cantàbria i País Basc amb el 49%, Comunitat Valenciana (41%) i Aragó (40%). A la cua es troben Castella-la Manxa que aconsegueix només el 28% d’ocupació, una dada similar al que presenten La Rioja (29%), Madrid (32%) i Extremadura (35%).

Màlaga és, en el cas de les províncies, la que més viatgers rebrà a l’agost en situar-se l’ocupació en el 65%, seguida molt de prop per Pontevedra i Cadis, amb un 64% i 63% respectivament; Navarra (61%), Astúries i Córdoba amb un 59%, i Barcelona (57%). Els últims llocs de la taula els ocupen La Rioja (29%) Saragossa (28%), Albacete (27%), Guadalajara (21%) i Conca (20%).

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 11 =

cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
punt cat