25n
Orgull
Orgull

Comunitat Valenciana, Balears, Canàries i Castella i Lleó sol·liciten rastrejadors militars

Comunitat Valenciana, Balears, Canàries i Castella i Lleó sol·liciten rastrejadors militars
07/07/2021 -

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha informat que, fins a les 19.30 hores d’aquest dimecres, les Comunitats Autònomes que han sol·licitat al Govern central rastrejadors militars han sigut Balears, Canàries, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana.

“A totes els hem dit que sí i estem procedint”, ha subratllat Darias en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. La ministra ha comunicat a les CCAA que disposaven d’aquests recursos formats pel Ministeri de Defensa.

De fet, el president del Govern, Pedro Sánchez, ha revelat que la mateixa Darias va remetre una carta als consellers autonòmics per a posar a la seua disposició aquests rastrejadors, així com un total de 5 milions de tests d’antígens.

També la ministra de Defensa, Margarita Robles, va assenyalar ahir que les CCAA podien demanar al seu departament que s’incrementara el nombre de rastrejadors militars, una cosa a la qual, de moment, s’han acollit ja Balears, Canàries, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + dos =