25n
Orgull
Orgull

La Comunitat Valenciana administrarà 83.700 dosi aquesta setmana vinent, la segona amb vacunació sense cita prèvia

La Comunitat Valenciana administrarà 83.700 dosi aquesta setmana vinent, la segona amb vacunació sense cita prèvia
12/09/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública administrarà un total de 83.737 dosis de la vacuna contra la Covid-19 durant aquesta setmana vinent, del 13 al 19 de setembre, la segona en la qual està habilitada la immunització sense cita prèvia.

Així, el departament que encapçala la consellera Ana Barceló mantindrà per segona setmana consecutiva la vacunació sense cita a qualsevol persona de 12 anys o més que estiga pendent de rebre la primera dosi.

En concret, en els pròxims set dies està previst administrar 83.737 dosis dins del pla de vacunació programada, que se centra en les persones que havien indicat a Sanitat que no podrien vacunar-se fins ara en trobar-se de vacances, segons ha informat aquest diumenge la Conselleria en un comunicat.

La vacunació sense cita va arrancar el passat 7 de setembre i es mantindrà aquesta setmana i durant tot el mes per a facilitar “al màxim” l’accés a la primera dosi a totes aquelles persones que encara no l’han rebuda “pel motiu que siga”. Així, qualsevol persona major de 12 anys que estiga pendent d’aqueixa primera dosi pot acudir sense cita a un punt de vacunació.

DESGLOSSAMENT PER VACUNES

D’altra banda, dins de la campanya vacunació amb cita, la majoria de les dosis que s’inocularan aquesta setmana són de Pfizer, en concret més de 54.000, i aniran destinades a les persones d’entre 39 a 12 anys que ja han rebut una dosi de la vacuna, però estan pendents de completar la pauta òptima.

Amb les dosis de Pfizer també s’han programat, en el marc de l’estratègia de repesca, prop de 14.000 citacions de persones que estan pendents de vacunar.

Quant a la vacuna de Moderna, aquesta setmana es destinaran 29.155 dosis per a persones d’entre 39 a 12 anys que han de completar la pauta amb la seua segona dosi.

A més, s’administrarà la vacuna d’AstraZeneca a les persones que tenen pendent la segona dosi.

Per laboratoris, durant aquesta setmana està planificada l’administració de 54.068 dosis de la vacuna contra la Covid desenvolupada pel laboratori Pfizer, 29.287 dosis de la vacuna de Moderna i 382 dosis d’AstraZeneca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 19 =