25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana acumula el 16% de les reserves del primer cap de setmana de la nova normalitat

La Comunitat Valenciana acumula el 16% de les reserves del primer cap de setmana de la nova normalitat
24/06/2020 -

Les reserves dels viatgers s’han disparat un 30% durant el cap de setmana del 26 i 28 juny, el primer de la nova normalitat per a gran part d’Espanya, segons el portal especialitzat en escapades temàtiques Weekendesk que assegura que els destins de costa són els favorits per a les reserves en aquestes pròximes minivacances. La Comunitat Valenciana es troba entre les autonomies que concentren més reserves, amb fins a un 16% del total nacional.

Andalusia és la regió més demandada, amb el 25% de les vendes, sent Almeria i Màlaga les províncies que triomfen en les vendes, en ser dues regions costaneres amb una important oferta hotelera i gran varietat d’enclavaments naturals. La despesa mitjana per paquet és de 172 euros.

Catalunya és una altra de les comunitats autònomes que concentren un gran percentatge de reserves: 24% del total, amb una despesa mitjana de 188 euros, segons Weekendesk. La Costa Brava s’ha convertit en el principal atractiu per a aquest cap de setmana postconfinament, especialment, Girona, que lidera les reserves a la regió.

La Comunitat Valenciana també es cola en aquest rànquing amb un 16% de les reserves, especialment a Alacant, on molts espanyols han decidit inaugurar les seues primeres vacances d’estiu. En aquest cas, el cost mitjà per pla en aquests dies és de 222 euros.

Els hotels amb mitja pensió o pensió completa figuren entre els més buscats. De fet, el 54% de les reserves són hotels de 4 estreles, que inclouen una varietat de serveis per a una estada més còmoda, d’acord amb les dades de Weekendesk.

Les escapades que inclouen experiències gastronòmiques lideren les preferències amb el 50% de les vendes. Els plans wellness són una altra de les opcions. Els spas privats, jacuzzis i altres experiències de benestar s’emporten el 25% de les reserves.

CONÉIXER LES MESURES SANITÀRIES ABANS DE VIATJAR

Uns dels principals canvis que experimentaran els turistes abans d’arribar a aquestes zones és la possibilitat de conéixer i informar-se de totes les mesures sanitàries dels hotels de manera virtual.

Weekendesk.es ofereix informació de tots els protocols que posen en marxa els allotjaments per a garantir la seguretat (des d’ús d’EPIs, tasques de desinfecció o cites prèvies per a accedir a la piscina fins al funcionament del servei d’aliments i begudes).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − quatre =