25n
25N
25N

La Comunitat rep 8,5 milions de turistes internacionals fins a novembre

El turisme internacional creix a la Comunitat Valenciana més d’un 15% respecte a l’any passat

La Comunitat rep 8,5 milions de turistes internacionals fins a novembre
29/12/2017 -

La Comunitat Valenciana està d’enhorabona. Entre gener i novembre d’enguany, ha rebut un 15,7% més de turistes internacionals que en 2016. En termes absoluts, més de 8,5 milions de turistes estrangers han viatjat al nostre territori, segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

La diferència de creixement amb la mitjana espanyola (9,1%) és notable. I és que la Comunitat és la segona de les importants en la qual més creix el turisme internacional, després de Madrid, que experimenta un creixement del 16,2%. Per darrere, Andalusia (9,2%) i Canàries (7,9%).

Tanmateix, en termes absoluts, la Comunitat ocupa el cinqué lloc, amb 8,5 milions de turistes, després de Catalunya (18,2 milions), Balears (13,7 milions), Canàries i Andalusia, amb 13 i 11 milions de visitants internacionals respectivament.

El més destacable és el gran creixement dels principals emissors de turistes. Per exemple, Regne Unit, que representa un de cada tres turistes a la Comunitat, ha augmentat la seua aportació de visitants quasi un 16% respecte a l’any passat. També és important el creixement d’un 33,6% que experimenta Holanda, i el d’un 17,2% dels països nòrdics.

Referent a això el secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquests resultats “posen de manifest que els serveis, productes i destinacions turístiques que oferim atrauen milions d’europeus per la seua singularitat”. A més, ha afegit que aquest creixement “en temporada no estival evidència que el treball coordinat entre agents turístics està donant els seus fruits també en termes de ruptura de l’estacionalitat“.

Colomer ha ressaltat que “els bons resultats del turisme internacional a la Comunitat Valenciana ens porta a pensar que tancarem l’any, una vegada es coneguen les dades de desembre a mitjan pròxim mes de gener, al voltant dels 9 milions de turistes internacionals“.

En aquesta línia, el secretari autonòmic de Turisme ha assenyalat que “l’Agència Valenciana de Turisme té previst realitzar en 2018 una extensa bateria d’actuacions promocionals dirigides a generar fluxos de turistes durant tot l’any cap a les destinacions de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =