caixa popular

La Comunitat supera per primera vegada els 8 milions de turistes estrangers i avança en la desestacionalització com a destinació

Colomer ressalta que “aquests resultats ens motiven a continuar treballant per a aconseguir la desestacionalització i la captació de nous mercats”

La Comunitat supera per primera vegada els 8 milions de turistes estrangers i avança en la desestacionalització com a destinació
30/11/2017 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que el nombre de turistes estrangers que van visitar la Comunitat Valenciana fins a octubre ha superat els 8 milions de visitants (8.066.220), la qual cosa suposa un 15,4% més respecte al mateix període de l’any passat.

Colomer ha fet públic aquestes dades després de conéixer l’informe elaborat per l’Agència Valenciana del Turisme a partir dels resultats de l’enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) que ha publicat l’INE referents al mes d’octubre i acumulats.

Les dades de l’INE mostren que la Comunitat Valenciana és la segona destinació que més incrementa l’arribada d’estrangers en aquest període després de la Comunitat de Madrid (16,1%), amb un increment superior al registrat en el conjunt de destinacions espanyoles (9,2%)”.

Els resultats de l’enquesta reflecteixen increments generals dels principals mercats emissors. Així, Regne Unit, amb una quota del 32,4% del flux, acumula un increment del 17,3% en nombre de turistes pel que fa al mateix període de 2016 i també destaca l’arribada d’holandesos que augmenta un 31,8% i els països nòrdics un 16,5%.

El responsable de Turisme ha destacat que “aquesta enquesta sobre arribades de turistes internacionals constata l’increment de turistes estrangers no solament durant els mesos de temporada alta”, i ha afegit que “aquests resultats ens motiven a continuar treballant per a aconseguir la desestacionalització i la captació de nous mercats que poden suposar un increment de la despesa”.

Les dades de l’enquesta Frontur mostren que els viatges per motiu d’oci, esbarjo i vacances han augmentat un 14,9% durant els primers deu mesos de 2017 pel que fa al mateix període de 2016. A més, el turisme de negocis evoluciona molt favorablement acumulant un increment en 2017 del 50,8%.

Resultats del mes d’octubre

Respecte a les dades referents al passat mes d’octubre, l’enquesta Frontur mostra que la Comunitat Valenciana va rebre un total de 811.296 turistes estrangers, un 6,6% més que en el mateix mes de 2016, en una conjuntura de creixement de l’1,8% per al conjunt de destinacions nacionals.

Per mercats, el creixement és especialment destacable en el cas del mercat holandés (+50,3%) i el mercat nòrdic (+10,2%). A més, el mercat de Regne Unit manté els resultats d’octubre de 2016 incrementant lleugerament les arribades (+0,7%) i el mercat francés s’incrementa un 4,9% interanual.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats