25n
25N
25N

La Comunitat, una de les quals més patiran el coronavirus en el lloguer turístic, segons Pisos.com

La Comunitat, una de les quals més patiran el coronavirus en el lloguer turístic, segons Pisos.com
18/06/2020 -

Les autonomies que més patiran les conseqüències del coronavirus en matèria de lloguer turístic són Balears, la Comunitat Valenciana, Canàries i Múrcia, territoris en els quals els estrangers van acaparar del 21% al 28% de les compravendes en el tercer trimestre de 2019.

En aquestes regions, el sector del lloguer vacacional podria registrar els descensos “més acusats” per tractar-se de regions amb un turisme estranger molt arrelat i un menor mercat de segones residències d’espanyols.

L’increment de la demanda nacional en el segment del lloguer turístic i el transvasament de part de l’oferta a lloguers de temporada o de llarga duració, que ja és del 17% del total, “seran la base de la recuperació del mercat del lloguer en els mesos d’estiu”, segons ha assenyalat pisos.com en un comunicat.

El director d’estudis de pisos.com, Ferran Font, creu que hi haurà un equilibri entre l’oferta i la demanda pels canvis conjunturals provocats pel coronavirus.

Font creu que és possible que el sector hoteler acabe rebent ajudes per part del Govern, “mentre que el propietari d’un habitatge en lloguer haurà de buscar vies alternatives d’ingressos i molt probablement opta per assegurar-se una rendibilitat moderada i no dependre de l’arribada sobtada de turistes”.

Segons ha assenyalat l’expert, les autonomies que més patiran les conseqüències del coronavirus són Balears, la Comunitat Valenciana, Canàries i Múrcia, territoris en els quals els estrangers van acaparar del 21% al 28% de les compravendes en el tercer trimestre de 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 4 =