25n
25N
25N

La Comunitat rebrà 300.000 mascaretes en 20 dies, comprades per una asseguradora a la Xina

La Comunitat rebrà 300.000 mascaretes en 20 dies, comprades per una asseguradora a la Xina
01/04/2020 -

Divina Pastora Segurs ha arribat a un acord amb un fabricant xinés per a l’adquisició de 300.000 mascaretes tipus ‘FFP2’, que donarà a hospitals i centres sanitaris públics de la Comunitat Valenciana per a fer front a la pandèmia del coronavirus.

El material arribarà a València en un termini màxim de 20 dies, amb ajuda logística de la Generalitat. L’asseguradora valenciana finança la fabricació de les màscares a la Xina, informa en un comunicat.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït la solidaritat i ha garantit que el material es posarà quan arribe a la disposició del personal sanitari i sociosanitari valencià que està fent front amb un lliurament excepcional a la lluita enfront del coronavirus.

Per part de l’asseguradora, el seu president, Armando Nieto, ha destacat la importància de conjuminar esforços per a lluitar contra aquesta pandèmia. “La sanitat pública no està dimensionada per a fer front a aquesta terrible crisi. Vivim un moment en el qual el nostre personal sanitari i els nostres malalts s’enfronten al desproveïment”, ha subratllat, animant a les empreses valencianes al fet que col·laboren amb els seus recursos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =