25n
Orgull
Orgull

La Comunitat Valenciana ja s'està vacunant a persones desplaçades d'altres comunitats o de fora del país

La Comunitat Valenciana ja s'està vacunant a persones desplaçades d'altres comunitats o de fora del país
09/06/2021 -

A la Comunitat Valenciana ja s’està vacunant a persones desplaçades d’altres comunitats o de fora del país que vénen a passar un període llarg de temps (més d’un mes). En data de hui ja s’han administrat 99.237 dosi a persones desplaçades.

És necessari protegir la població i aconseguir la immunitat, i per això és necessari vacunar també a les persones que durant un temps es quedaran a la Comunitat Valenciana, ja que es tracta d’una zona turística i amb gran afluència de població durant l’època estival.

Quan una persona no és resident en la Comunitat Valenciana i requereix atenció sanitària, ha de sol·licitar la seua “alta en SIP”. D’aquesta manera, Sanitat li assigna un número SIP (sempre el mateix per a una persona) i li entrega un document d’alta i inclusió en el SIP.

La persona desplaçada que sol·licita una alta en SIP serà inclosa en els llistats del procés de vacunació enfront del coronavirus i són citats per a vacunar-se al final de la llista del grup d’edat que els correspon.

La targeta provisional SIP té validesa de mínim un mes fins a un màxim de sis mesos (segons la duració de l’estada declarada pel ciutadà).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 2 =