25n
Orgull
Orgull

La Comunitat Valenciana preveu una ocupació pròxima al 80% als hotels de litoral aquest mes de setembre

Colomer ressalta “la fortalesa del sector turístic” i que “el compromís del Consell és treballar qualificant el nostre model turístic”

Boris Dzhingarov

La Comunitat Valenciana preveu una ocupació pròxima al 80% als hotels de litoral aquest mes de setembre
03/09/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha avançat que “els hotels del litoral de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació mitjana pròxima al 80% al setembre”, segons els resultats de l’Enquesta d’Ocupació en Temporada d’Estiu, realitzada per Turisme Comunitat Valenciana.

Per a Colomer, “aquesta previsió per a un mes estratègic per a la Comunitat com és setembre, mostra que hem de continuar treballant en la senda de la desestacionalització, un dels nostres objectius prioritaris juntament amb l’increment de la rendibilitat en el sector”.

Segons els resultats de l’Enquesta, Benidorm espera una ocupació hotelera mitjana del 93%, (1,5% més que en 2018), mentre que el litoral de Castelló preveu ocupar el 69% de les seues places (0,5% més que en 2018) i el litoral d’Alacant parteix ja de previsions d’ocupació que superen el 75% (0,4 punts més que el setembre de 2018).

D’altra banda, la ciutat de València espera ocupar el 80% de les seues places i el litoral de València, sense incloure la capital, espera registrar aquest mes, una ocupació pròxima al 60%.

A més, l’enquesta mostra que els hotels de l’interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació pròxima al 65% el mes de setembre. Els càmpings de la Comunitat Valenciana estimen una ocupació del 70% en bungalous i del 60% en parcel·les, i els apartaments turístics preveuen una ocupació superior al 65% al setembre.

El responsable de Turisme ha ressaltat “la fortalesa del sector turístic” i ha recordat que “el compromís del Consell és treballar tant des del punt de vista de la gestió ofereix, qualificant el nostre model turístic, com també en la promoció i cerca de mercats perquè millorar la nostra capacitat de competir”.

Resultats del mes d’agost

L’Enquesta d’Ocupació en Temporada d’Estiu també recull una estimació de l’ocupació registrada durant el mes d’agost passat en la Comunitat Valenciana.

Segons aquesta enquesta, agost va registrar una ocupació mitjana hotelera en el litoral de la Comunitat del 90,7%, unes dades que superarien els registrats l’agost de 2018 en 2 punts.

Francesc Colomer ha destacat que les dades obtingudes durant els dies 2 i 3 de setembre “són superiors a l’enquesta que elaborem fa un mes, on s’estimava per a agost una ocupació del 82% en hotels de litoral, i això demostra que les reserves d’última hora han incrementat notablement les nostres previsions inicials”.

Per a Colomer, “l’increment d’agost és molt positiu, perquè demostra la fortalesa de la Comunitat en un context on ja han tornat els competidors rivals internacionals” i ha afegit que “la Comunitat Valenciana ha demostrat la seua capacitat de fidelitzar als turistes”.

Per zones, l’ocupació estimada per a l’ocupació estimada per a la ciutat de València, es xifra en el 91% (6 punts més que l’agost de 2018). Per al litoral de la província de València, sense la ciutat, l’ocupació estimada és pròxima al 84%.

En el litoral de Castelló, el grau d’ocupació per places se situa en un 88% (1,9% més que l’agost de 2018) i els hotels del litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, estimen una ocupació del 91,6% (2,1% més que en 2018). Mentre que per als hotels de Benidorm, s’estima una ocupació del 93,07%, xifra que suposa un 1,6% més que la registrada a l’agost del passat any.

Respecte als hotels d’interior, l’enquesta elaborada per Turisme CV mostra que la Comunitat Valenciana manté en una ocupació mitjana pròxima al 75%.

A més, en el mes d’agost passat l’ocupació en càmpings oscil·la entre el 95% en el cas dels bungalous i el 84% en parcel·les, mentre que l’ocupació en apartaments turístics a l’agost s’estima en un 91,6%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =