25n
Orgull
Orgull

Comunicat del Valencia CF

Comunicat del Valencia CF
10/01/2017 -

El València CF rebutja profundament les desafortunades opinions de Jesús García Pitarch tant en relació amb la seua etapa com a director esportiu com en les seues falses acusacions personals contra empleats del club. En el seu període dins del club, ha sigut el màxim responsable en totes les decisions esportives de l’entitat en les quals mai va manifestar la menor disconformitat.

D’altra banda, demostra una enorme irresponsabilitat en assenyalar falsament a un empleat de la decisió del club d’inici de temporada sobre la graderia d’animació, la qual cosa pot arribar a posar en perill la seua seguretat personal. La decisió va ser presa pel club i aprovada pel Consell d’Administració

El València CF desitja reafirmar el seu absolut suport a Voro González com a entrenador del primer equip fins al final de la present temporada i recalcar la seua total confiança en la capacitat de la plantilla i el cos tècnic per a millorar el seu rendiment al llarg dels pròxims mesos amb la finalitat de superar la delicada situació esportiva actual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + setze =