25n
25N
25N

Ribó reitera el compromís de l'Ajuntament amb els bombers

Ribó reitera el compromís de l'Ajuntament amb els bombers
08/03/2017 -

L’Ajuntament ha augmentat el nombre de places de Bombers de València (un total de 18) “perquè, tot i la tasca que desenvolupa aquest Cos per a garantir la seguretat de la ciutadania, les seues dotacions personals han estat molt reduïdes durant els últims anys, i a més estan envellides”. Així ho ha manifestat hui l’alcalde Joan Ribó, durant la festivitat d’aquest Cos que s’ha celebrat al pac de l’avinguda de la Plata.

L’alcalde Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha participat en aquest acte organitzat amb motiu de la festa anual del Cos de Bombers de València, “una celebració que arriba quan la ciutat està ja en ple ambient festiu previ a la gran setmana fallera, en la qual el vostre treball es valora encara més cada any”. Una al·lusió que ha fet l’alcalde davant el cos de bombers i la Fallera Major de València i la seua Cort d’Honor que hui han visitat les instal·lacions municipals de l’avinguda de la Plata.

Durant la seua intervenció, l’alcalde ha destacat que aquesta jornada festiva per als prop de 400 bombers de València també coincideix amb una commemoració molt important, la del Dia de la Dona, i ha aprofitat per a expressar el seu compromís, com a alcalde, “de seguir impulsant les polítiques municipals que promoguen la igualtat de gènere i d’oportunitats en tots els àmbits i en totes les activitats professionals, perquè també en el Cos de Bombers de València siguen cada vegada més les dones que puguen desenvolupar les seues aptituds i capacitats i deixe de ser una professió considerada terreny vedat”.

“Encara que l’Administració central l’haja deixat de costat, la política d’igualtat en tots els àmbits és un compromís irrenunciable per al Govern de la Nau. És molt més que bones paraules i intencions i seguirem impulsant-lo”, ha manifestat Joan Ribó.

L’alcalde també ha tingut paraules d’agraïment cap als bombers que deixen el servici actiu, i a l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de València, “que tant contribueix al desenvolupament normal de tot tipus d’actes i celebracions a la ciutat al llarg de l’any”, al metge en cap de la Secció de la Unitat Sanitària de Bombers, José Manuel Álvarez Gómez, i a la fiscal portaveu de València, Susana Gisbert, guanyadora d’un certamen literari dedicat als bombers de València.

Per la seua banda, la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, que ha reiterat agraïments als Bombers, ha parlat del compromís de l’equip de govern de dotar-los del material, de la formació i del personal necessari, que enguany s’ha materialitzat en equipació forestal i la incorporació de 18 bombers i bomberes.

“El nostre objectiu és oferir la millor resposta als nostres veïns, però fer-ho de la manera no solament més eficaç sinó també més eficient; per açò hem pres les decisions sobre la base de criteris tècnics, no sol polítics. Exemple d’açò és la reorganització dels parcs, la reobertura del parc de l’oest i la transformació del parc de ciutat vella per fi, en el centre de comunicacions i la prefectura de guàrdia”, ha explicat.

En l’acte han estat també presents els regidors de Cultura Festiva, Pere Fuset, de Govern Interior, Sergi Campillo, i de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 7 =

museo prehistoria
museo prehistoria