25n
Orgull
Orgull

Compromís per València posa en marxa el web joanribo.com i una plataforma de crowfunding

Compromís per València posa en marxa el web joanribo.com i una plataforma de crowfunding
04/04/2019 -

Compromís per València ha posat en funcionament el web www.joanribo.com per donar a conéixer els eixos del programa de govern que presentarà la coalició valencianista, per potenciar la interacció amb la militància i totes les persones simpatitzants i per fer-los partícips del projecte de ciutat compartit. En este sentit també s’ha habilitat una plataforma de crowfunding que permeta a la gent impulsar de forma directa les iniciatives de Compromís per València durant les pròximes setmanes.

El candidat de la coalició valencianista per a revalidar l’Alcaldia de València, Joan Ribó, ha explicat que l’objectiu d’estes iniciatives és “donar a la militància, a totes i tots els simpatitzants, a la ciutadania, la importància que tenen, perquè són fonamentals per a un projecte de ciutat com el que té Compromís, basat i centrat en les persones i en l’honestedat i la transparència dels qui assumim la responsabilitat de treballar per la nostra ciutat”.

El web anirà incrementant el contingut progressivament i inclourà el programa de govern de Compromís per València, així com tots els anuncis, centrats en cinc eixos d’actuació: València, ciutat de les persones; València, ciutat de barris; València, verda i sostenible; València, cultural i popular, i València, oberta i participativa.

A més, compta amb l’enllaç a la plataforma de donacions (https://compromis.net/espai/donacions/campanya2019/va/Valencia) amb què es vol incidir en la transparència que caracteritza la gestió de Compromís per València en un temps en què altres formacions no deixen de protagonitzar informacions relacionades amb la corrupció. Com a exemple s’indica a les persones donants que amb una aportació de 5 euros es poden fer 30 cartells informatius.

Esta plataforma estarà operativa durant dos setmanes i mitja, fins el pròxim 21 d’abril.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quinze =