25n
Orgull
Orgull

Compromís aposta perquè la Generalitat recupere la gestió de les ITV

Ferri: “La concessió acaba en 2022, amb gestió pública podrem abaratir les tarifes i reinvertir beneficis en la millora de la seguretat vial”

Compromís aposta perquè la Generalitat recupere la gestió de les ITV
21/04/2019 -

El candidat de Compromís a Les Corts, Fran Ferri, ha anunciat hui la proposta de la seua formació per a què la Generalitat recupere la gestió pública de la Inspecció Técnica de Vehicles (ITV) al final de la pròxima legislatura.

Segons ha explicat Ferri “les ITV va ser el primer servei públic privatitzat pels governs del Partit Popular a la nostra terra i ara estem descobrint el que n’hi havia darrere: mordides milionàries per a dirigents del PP que han acabat en paradisos fiscals”.

El candidat de Compromís ha recordat que la justícia ja investiga, dins del cas Erial, com el procés de privatització de les ITV, l’augment de tarifes i la posterior venda amb plusvàlues exagerades, podrien haver sigut l’origen de les comissions milionàries que, segons la investigació judicial, va cobrar l’expresident Eduardo Zaplana. Un cas que també esguita a Juan Cotino i Rafael Blasco, altres dirigents del PP pressumptament beneficiats pel pelotazo de la privatització de les ITV a la notra terra.

“Alguns es van fer rics a costa dels valencians que hem pagat les tarifes més altes de l’Estat durant molt de temps, ja que la privatització va suposar que es duplicara el preu de les ITV a la nostra terra”, ha explicat Ferri.

“Per això -ha afegit el candidat- des de Compromís proposem que quan acabe la concessió en 2022, la Generalitat recupere la gestió pública, cosa que permetria establir unes tarifes més assequibles per als usuaris”.

La proposta de Compromís també contempla que els beneficis que la Generalitat obtinga del servei d’ITV es reinvertisquen en “qüestions tan importants com millorar la seguretat vial i reduir els accidents de cotxe”, ha conclòs Ferri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =