25n
25N
25N

Compromís dóna inici a una campanya "en positiu" amb propostes valentes per a la ciutadania

Joan Ribó i l’equip de Compromís arranquen la campanya electoral per al 26M amb un passeig al Parc Central

Compromís dóna inici a una campanya "en positiu" amb propostes valentes per a la ciutadania
07/05/2019 -

Aquest matí Joan Ribó al costat dels seus companys i companyes de Compromís, han presentat la seua campanya de cara a les eleccions del 26M en el Parc Central, un gran símbol de la seua passada legislatura.

Durant l’esdeveniment, Ribó ha parlat sobre els punts fonamentals en els quals se centrarà la campanya, posant importància en la projecció de futur, de l’avanç de la ciutat de València i en el seu projecte de seguir impulsant la transparència en la gestió i la participació ciutadana.

“La ciutat de València té dues capes; la capa del passat amb vells costums, comportaments insostenibles i corrupció, i la capa que volem desenvolupar, d’una València que es posicione com a capital de valors”, Ribó ha destacat la mirada al futur com el primer element definitori de la campanya.

Campanya amb valentia

“Som gent del carrer, parlem i treballem amb gent del carrer” ha declarat el candidat a l’alcaldia

Durant l’última legislatura s’han plantejat una sèrie d’elements que per a Compromís eren fonamentals per a fer avançar a la ciutat de València, a pesar que tingueren opositors i complicacions. “Si nosaltres créiem que un tema beneficiaria a la majoria, amb valentia seguíem avant”.

Amb les seues polítiques Joan Ribó recorda que han dut a terme una gestió eficaç i eficient, la qual cosa es pot comprovar amb les dades econòmiques: s’ha reduït el deute a la meitat, o s’han augmentat en un 70% les inversions respecte al període anterior.

El desenvolupament dels valors valencians, les infraestructures, el medi ambient, els barris, la llengua, la cultura o el patrimoni, són qüestions que volen fer valdre, “estimem tot això perquè sabem que és la base fonamental de la nostra ciutat”. Han explicat que Compromís té molta gent treballant en els barris, coneixent a la població: “som gent del carrer”.

Govern per a la majoria

Presentació de la campanya de Compromís, aquest matí al Parc Central

Compromís ha dut a terme un “govern de sentit comú per a la majoria de la població“, en paraules del candidat a l’alcaldia.

En primer lloc, Ribó ha volgut centrar-se en el model de ciutat, sobre el qual planegen fer un acte per a plantejar l’estratègia a mitjà i llarg termini sobre la ciutat de València, al costat de la gent del carrer, debatent i participant. En la passada legislatura, Compromís va plantejar els models de barris, que s’han dut a terme ara com ara en Benimaclet, Natzaret i Orriols, però volen estendre-ho a tota la ciutat. És un tema que ens afecta a tots, i cal “treballar per a decidir quina València volem en el nostre futur”.

Un altre tema sobre el qual s’ha volgut pronunciar, és l’accés a l’habitatge. Ribó proposa buscar solucions i dotar a l’Ajuntament de les infraestructures necessàries per a assegurar l’accés a l’habitatge a qualsevol persona que el necessita, tant gent jove com majors.

La recuperació de l’espai públic, que per a Compromís ha de ser “el segon habitatge de la gent de la ciutat”, és fonamental. Les persones han de ser l’element central, i no solament els vehicles. La mobilitat també ha sigut un tema central durant aquesta legislatura, i es continuarà treballant en la mateixa línia, tenint en compte els canvis en el transport i l’equiparació amb altres ciutats espanyoles i europees en aquest sentit.

Ribó: “qui vulga mirar al passat, que no ens mire a nosaltres”

En aquesta campanya, destaquen la seua “mimetització” amb el territori. En relació als resultats de les últimes eleccions autonòmiques, Compromís es va posicionar com la força política més votada en el terme municipal de València, la qual cosa els posiciona en un bon lloc de cara al 26M.

Quant a les dades de participació, esperen que els ciutadans i ciutadanes isquen a votar, encara que conscients que la màxima participació sempre es produeix en les eleccions generals, “treballarem perquè la participació siga màxima, però no ens preocupa”.

L’acte d’inici de campanya de Compromís serà el pròxim 9 de maig en la Plaça Creu del Canyamelar; l’acte central tindrà lloc el dia 18 en el mateix Parc Central. L’acte de tancament de campanya serà en la Plaça de l’Ajuntament el 24 de maig, encara que es duran a terme diversos actes en els barris i sectorials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 5 =

museo prehistoria
museo prehistoria