caixa popular

Compromís presenta el vídeo "Valentes Com Tu" pel segon aniversari dels governs del canvi

25/05/2017 -

El pròxim dissabte 27 de maig, Compromís commemorarà els seus dos anys en els governs del canvi amb una festa al llit del riu Túria de València, oberta a tota la ciutadania, vertadera protagonista del canvi sociopolític que es va engegar en les darreres eleccions municipals i autonòmiques.

I són precisament aquestes persones valentes les protagonistes del vídeo, elaborat per la productora valenciana Filmeu, que Compromís llança este dijous amb el qual vol representar d’una manera simbòlica aquest canvi.

En maig de 2015 quan la ciutadania va dir prou a més de 20 anys de corrupció i malgovern, 20 anys on la ciutadania va estar atrapada i ofegada per un govern que va emprar les institucions per a enriquir-se, al temps que desmantellava els serveis públics i trencacava la societat del benestar, furtant-nos present, futur i oportunitats.

Aquell maig de 2015, amb un alé de valentia, moltes persones vam despertar i ens adonarem que el canvi era possible, prenent consciència que la implicació de totes i tots es determinant per arribar a una societat millor i més justa. Ara, dos anys després, podem començar a respirar gràcies a polítiques valentes que es duent a terme des de les institucions, que ara sí, posen a les persones al centre de l’acció de govern.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris