25n
25N
25N

Compromís fixa les polítiques de benestar en els barris i la defensa de la ciutat com a "prioritats" de 2020

Compromís fixa les polítiques de benestar en els barris i la defensa de la ciutat com a "prioritats" de 2020
18/01/2020 -

Compromís per València ha celebrat aquest dissabte una jornada de treball liderada per l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, en la qual s’ha fet balanç dels mesos de mandat i s’han establit les “prioritats polítiques” que “marcaran aquest 2020”, com les “polítiques de benestar en els barris i la defensa dels interessos de València”.

En aquesta jornada, a la qual han assistit els diferents regidors i regidores de la coalició, així com equips tècnics en diferents matèries, s’ha dut a terme una tasca de debat i anàlisi intensa de les necessitats dels barris i els projectes iniciats des de 2015 que han permés dissenyar el full de ruta de la coalició valencianista per a 2020 i, en general, per a aquest mandat, ha explicat la formació en un comunicat.

El disseny d’aquest full de ruta de Compromís per València se centra en tres aspectes, que inclouran algunes novetats en la manera de dur a terme les polítiques concretes de la coalició, tal com ha avançat l’alcalde de València i líder de Compromís, Joan Ribó.

“D’una banda, la implementació de polítiques de benestar en els barris es farà atenent les diferents necessitats i problemàtiques que acuiten a cada barri”, ha explicat, i ha afegit que “així, si Orriols té unes necessitats singulars respecte de Malilla o dels Poblats Marítims, per exemple, les atendrem en clau de barri”.

En aquest sentit ha assenyalat que “a partir de hui es reforcen els vincles entre els equips de Compromís en cada districte i el grup municipal a l’Ajuntament”, una articulació que “fins hui ha permés molts èxits i que a partir d’ara ha de ser imparable”.

“ESCOLTA ACTIVA Al TREBALL CONJUNT AMB ENTITATS I CIUTADANIA”

Ribó ha defensat que Compromís “s’ha caracteritzat per la defensa dels interessos de València”, i aquesta tònica “no sols es mantindrà, sinó que l’enfortim connectant el nostre grup municipal amb diferents grups de treball sectorials, professionals i ciutadans”. “Una connexió que passa de l’escolta activa al treball conjunt amb entitats i ciutadania”, ha afegit.

Les polítiques d’ocupació, les reivindicacions davant el govern autonòmic, central i europeu, la qualitat de vida a la ciutat, l’accés a l’habitatge, la cura del patrimoni i l’impuls de la cultura, el foment d’oportunitats per als joves, l’adaptació a les necessitats dels majors, i la transversalitat del feminisme en les polítiques públiques són algunes de les àrees en les quals es fan els “primers passos” en aquesta metodologia de treball.

El “tercer eix” sobre el qual pivotaran les polítiques públiques de Compromís desenvoluparà el model de “ciutat sostenible” a través del disseny de “múltiples estratègies connectades entre si, amb objectius concrets que s’han posat en aquesta jornada damunt de la taula, i que posen l’accent sobre la cura de la salut de les persones i el medi natural de València, tant en l’entorn urbà, com a la ciutat consolidada”.

“L’Estratègia Verda de València és un fet i ningú ens podrà detindre en els passos a seguir, perquè d’això no solament depén el nostre futur, sinó també el dels nostres fills i filles”, ha declarat Ribó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 2 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus