caixa popular

Compromís per Paterna torna a exigir una comissió de seguiment de l’acord del Batà

Loles Ripoll, portaveu municipal de la Compromís per Paterna: “Després de l’anterior negativa per part del PSPV-PSOE a realitzar-la fa vora un mes pretenem que aquesta vegada sí es puga realitzar la reunió i que es puga restablir la normalitat definitivament per a posar punt i final a una situació que no beneficia a ningú”.

Compromís per Paterna torna a exigir una comissió de seguiment de l’acord del Batà
01/09/2017 -

Compromís per Patena ha enviat en el dia de hui una convocatòria, per segona vegada en l’últim mes al seu soci de govern, per a realitzar una comissió del seguiment del pacte el pròxim dimarts. Compromís vol ficar damunt la taula les deslleialtats que han generat el seu malestar, “Les declaracions realitzades per part de l’alcalde qüestionant el nostre treball a l’equip de govern, la destitució d’un dels nostres assessors pel “decretasso” de l’alcalde, les manifestacions de l’alcalde donant suport a Puerto Mediterráneo en nom de tot l’equip de govern, la desqualificació per part del PSPV-PSOE de la nostra regidora de Participació Ciutadana afirmant que coneixia el pressupost des de el mes de març, una qüestió esta última falsa rotundament. Són motius més que suficients per a realitzar aquesta reunió de seguiment del pacte, un pacte que des de Compromís per Paterna defensem, però que, a falta d’una millor explicació, pensem que es vol trencar per part del socialistes”, ha declarat la portaveu municipal de la coalició valencianista, Loles Ripoll.

Compromís Per Paterna volem donar ja una solució definitiva a la crisi amb el nostre soci de govern, per això demanem a l’alcalde el cessament immediat de les actuacions desqualificant a Compromís i el restabliment del clima de confiança i lleialtat indispensable entre socis de govern així com la restitució immediata de l’assessor destituït unilateralment per l’alcalde. “Estem segurs que el PSPV-PSOE entén que lo millor per a Paterna es restablir de nou la normalitat” ha declarat la portaveu municipal de la coalició, Loles Ripoll.

Loles Ripoll també ha manifestat que “El poble sap el bon treball que estem realitzant a les àrees on estem treballant, mostra d’això és que hem continuat treballant malgrat de la tensió generada pels socialistes i les declaracions fetes per l’alcalde a les últimes setmanes. Per això esperem que esta reunió del seguiment del pacte siga el punt i final de tota aquesta situació i es puga continuar amb el treball que es venia desenvolupant, que no es un altre que treballar per complir el nostre compromís, millorar la vida dels paterners i les paterneres”


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats