25n
25N
25N

Compromís per Albuixech assegura que el procés de selecció per a la borsa de policia local és un frau

Compromís per Albuixech assegura que el procés de selecció per a la borsa de policia local és un frau
03/08/2017 -

Josep Bort, portaveu de Compromís per Albuixech assegura que “tots saben que el candidat que obtindrà la primera plaça en la Borsa de Treball de la Policia serà el mateix que l’alcalde va contractar amb anterioritat de manera il·legal”.

Segons Compromís per Albuixech, el candidat va ser contractat a dit per l’alcalde procedent d’una borsa de treball del municipi d’Albalat de la Ribera, el candidat ocupava aleshores el lloc número 53 d’una borsa de treball que havia contractat sols a 6 persones.

Aquesta contractació ja va ser recorreguda en reposició per Compromís per Albuixech i “no arribà al contenciós perquè s’incorporà l’agent al que cobria al seu lloc”; “estes practiques, que podríem qualificar de prevaricadores, són més que habituals en la forma d’actuar totalment destrellatada de l’alcalde”, afirma Bort.

La mateixa persona va deixar de prestar serveis en febrer d’enguay i no va tornar la seua uniformitat fins el començament del procés per a la constitució d’una borsa de treball, mentre que a l’oficial en cap se li va requerir el mateix dia que es traslladava tota la seua uniformitat rebuda des de 1999.

L’esmentada borsa de treball, va estar recorreguda per Compromís per Albuixech, donat que s’establia una taxa de 150€ amb l’únic objectiu “d’espantar possibles candidats i vulnerar la lliure concurrència per la via econòmica” i perquè consolida les places dels interins existents que ni tan sols s’hauran de presentar a les proves. “Mala praxis” per a un govern que se’n diu socialista, diuen des de Compromís.

“Tot el procés s’està portant amb nocturnitat i alevosia per tal que no puguem presentar (agost és inhàbil) una petició de paralització cautelar als jutjats, però a Albuixceh ja sabem que està selecció de personal, com tantes altres coses que fa l’alcalde és un frau” conclou Bort.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 11 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud