25n
25N
25N

Compromís impulsarà una Llei Valenciana de diversitat familiar per coordinar les polítiques adreçades a tot tipus de famílies

Compromís impulsarà una Llei Valenciana de diversitat familiar per coordinar les polítiques adreçades a tot tipus de famílies
22/04/2019 -

La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, el candidat a Les Corts Fran Ferri i la candidata al Congrés Isaura Navarro han participat este matí al voltant de la Ciutat de Les Arts i les Ciències de València en un repartiment de mones de pasqua i material de campanya organitzat per la coalició.

Oltra ha volgut destacar en esta jornada les polítiques de Compromís per millorar la vida de les famílies. “Hui és un dia molt familiar i hem volgut posar el foco de la campanya en les famílies, per a Compromís és important que tots les tipus de famílies tinguen la protecció dels poders públics i en eixe sentit estem treballant”.

La candidata ha explicat que en la pròxima legislatura des de Compromís s’impulsarà una la Llei valenciana de diversitat familiar i suport a les famílies, per a coordinar totes les polítiques familiars adreçades a totes les famílies, siguen com siguen.

Oltra també ha volgut posar en valor el que s’ha fet estos quatre anys per a tot tipus de famílies, “xarxa Llibres ha sigut un suport fonamental, ara mateix les famílies ja no s’ocupen i es preocupen en setembre per els llibres dels seus xiquets i xiquetes”. I ha assenyalat com es va a continuar en la mateixa línia els pròxims quatre anys, “volem que el sistema educatiu garantisca el menjador escolar gratuït per a tots els alumnes de la nostra Comunitat i que això siga una prestació més i una eina d’igualtat dins del sistema educatiu”.

“Hem pujat en esta legislatura les ajudes a la criança per a les famílies que tenen a xiquets i xiquetes en acollida, les famílies extenses han passat de rebre 135 euros al mes, una xifra del tot insuficient, a 450 euros, multiplicat eixa ajuda pràcticament per quatre. Hem incrementat els carnets de famílies monoparentals i famílies nombroses, i això reduint l’espera que hi havia en l’època del PP”.

La candidata de Compromís també ha destacat les ajudes posades en marxa perquè les dones autònomes embarassades o en tràmits d’adopció puguen contractar persones desocupades que les subtituïsquen a les quals transferir els seus coneixements abans de la seua baixa maternal, ajudes que s’augmenten si la persona contractada és una dona, “això també és un suport a les famílies i a la maternitat molt important”, a conclòs Oltra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dotze =

Informacion coronavirus
escalante
el puig