Compromís posa en valor la seua gestió en matèria educativa

Compromís posa en valor la seua gestió en matèria educativa
18/09/2018 -

Compromís per Castelló engega una sèrie de xarrades on explicarà la gestió que ha fet durant aquests tres anys al capdavant de les institucions. Amb aquests actes, la formació continua amb la campanya ‘El Motor del Canvi’ per donar a conéixer les polítiques realitzades des de l’Ajuntament de Castelló, així com d’altres institucions. La primera cita serà aquest divendres 21 de setembre, a les 19 hores, a la plaça Illa Baleato, del districte sud.

En l’acte, el regidor d’Educació i Esports, Enric Porcar, explicarà quines han sigut les polítiques que han marcat la seua gestió al front d’aquesta àrea de govern. També hi participaran personalitats destacades del món de l’ensenyament, que faran balanç del canvi que ha experimentat la comunitat educativa en aquests 3 anys d’Acord del Grau.

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que, per a la formació valencianista, “l’educació és un dels pilars de l’Estat de Benestar, que garanteix la igualtat d’oportunitats”. “És important garantir que la gent tinga accés a l’educació i puga decidir lliurament què vol fer, i no haja de decidir-ho per qüestions econòmiques”. Per això, el portaveu de Compromís ha explicat la importància de programes com Xarxa Llibres, que han permés que 10.000 famílies de Castelló ja no paguen els llibres de text escolars, o la millora de les beques menjador que ara abasten el 100% del menú.

Castelló ara disposa de 7 aules de dos anys, una demanda històrica de Compromís que s’ha fet possible gràcies al treball conjunt de la Conselleria d’Educació, que dirigeix Vicent Marzà, i l’Ajuntament de Castelló. Així mateix, s’han fet inversions i actuacions en totes les escoles, per tal de millorar les instal·lacions després d’anys d’abandonament per part dels governs del Partit Popular.

“Volem explicar els reptes que tenim per davant i recollir les demandes de la comunitat educativa”, precisament en un barri on hi ha molts centres d’ensenyament públic. “Compromís entenem l’educació com una prioritat i treballem per dignificar-la dia a dia”, ha defensat Garcia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + catorze =

sagunt a escena 2019
turismo salou