25n
25N
25N

Compromís espera que cap partit es desmarque de l'estat d'alarma: No és temps de misèries

Compromís espera que cap partit es desmarque de l'estat d'alarma: No és temps de misèries
23/03/2020 -

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha avançat que el seu partit donarà suport a aquest dimecres la pròrroga, per altres 15 dies, de l’estat d’alarma decretat per a fer front a la crisi del coronavirus i ha dit esperar que cap partit es desmarque. “No és temps de misèries ni mesquineses”, ha assenyalat.

El Ple del Congrés debatrà i votarà aquest dimecres l’ampliació de l’Estat d’alarma que el Govern de Pedro Sánchez va decretar el passat 14 de març, una sessió plenària en la qual els grups parlamentaris podran sotmetre a votació les mesures que, al seu judici, haurien d’aplicar-se en aqueixa pròrroga.

Baldoví justifica per “corresponsabilitat” però també per “generositat” el seu suport a l’ampliació de l’Estat d’alarma tenint en compte l’emergència sanitària que està travessant el país. “Cal prendre mesures extremes, cal fer un esforç i hi ha d’allargar en el temps aquestes mesures extraordinàries el temps que faça falta”, sosté.

El diputat valencià creu que en una situació d’aquesta envergadura la unitat és “un valor fonamental i que seria “enormement irresponsable” que algun partit, “per absolutes misèries partidàries”, vulga desmarcar-se.

“No és temps de misèries ni de mesquineses, temps haurà de fer les crítiques que faça falta -ha manifestat–. En temps extraordinaris, mesures extraordinàries i actituds extraordinàries”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell