25n
25N
25N

Compromís exigeix que el president de Renfe comparega en Les Corts pel "caos" en els Rodalia

Compromís exigeix que el president de Renfe comparega en Les Corts pel "caos" en els Rodalia
29/01/2020 -

El síndic de Compromís en Les CortsFran Ferri, ha presentat una petició de compareixença del president de Renfe, Isaïes Táboas Suárez, en el parlament valencià davant “la situació extrema de mal servei de Rodalia” en la Comunitat.

La coalició vol que la pròxima convocatòria de la comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports introduïsca un punt en l’ordre del dia per a decidir la compareixença del president de Renfe per a donar explicacions sobre “els continus retards i cancel·lacions en el servei de Rodalia que usen cada dia milers de valencians”.

Ferri ha denunciat en un comunicat que la Comunitat té “el pitjor servei de Rodalia de tot l’Estat, una situació que es ve arrossegant des de fa anys i que ha provocat un grandíssim descens d’usuaris”, advertint que “lluny de posar solucions, el caos es va agreujant per moments”.

Es tracta d’una situació “cada vegada més alarmant, amb més retards i cancel·lacions de trens que estan afectant greument la vida dels usuaris”. “És una autèntica vergonya que dia rere dia els usuaris de Rodalia arriben tard al treball o als estudis perquè els trens s’han cancel·lat o pateixen retards”, ha lamentat el síndic.

Per tot això, Compromís exigeix que el responsable de Renfe comparega i done compte del “caos” en els Rodalia. “Volem explicacions i volem solucions ja”, ha recalcat Ferri, recordant que Les Corts van reclamar la transferència d’aquestes competències per a gestionar-les des de la Comunitat.

Mentre corresponguen al Govern central, la coalició reclama al Ministeri de Transports i a Renfe que duguen a terme actuacions urgents perquè “la Rodalia deixen de complicar la vida a la gent i siguen l’eina útil de transport que han de ser”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + divuit =