25n
25N
25N

Compromís col·lapsa la V-21

30/10/2017 -

Assistim sorpresos en els últims dies a l’oposició de l’Ajuntament de València, amb Compromís al capdavant, a l’ampliació de la V-21 per part del Ministeri de Foment. És incomprensible com l’alcalde de València, Joan Ribó, pot defensar la paralització de l’ampliació de la V-21, una ampliació que fa dos anys va sol·licitar en el Congrés dels Diputats, la qual cosa ve a demostrar l’habitual doblec de Compromís que es mou exclusivament per interessos polítics. És capaç de frenar una inversió de 30 milions d’euros que ja estava en marxa. . Aquest partit polític canvia d’opinió a cada notícia i segons els seus interessos, posant en escac els interessos dels valencians.

La V-21, l’entrada a València per Barcelona, és una de les obres més demandades pels valencians perquè alleujaria l’entrada a la ciutat, una demanda que fa uns anys va paralitzar José Luis Rodríguez Zapatero i que ara Compromís s’ha encarregat de tornar a bloquejar.

A la V-21 se suma el rebuig a les obres de la V-30 pel que la història ens demostra que tot apunta al fet que PSPV i Compromís tenen una obsessió política per bloquejar, ralentir i evitar que la tercera capital d’Espanya compte amb millors accessos i caldria preguntar-se què els mou realment perquè alguna cosa no quadra. No es pot entendre aquesta espècie de deliri sectari, oposant-se a projectes estratègics solament perquè “vengen de la mà del PP”. Des de Compromís han d’obsessionar-se menys amb el PP i més amb les demandes dels ciutadans. Haurien d’actualitzar el seu antic lema de “rescatant persones” pel d'”afonant persones”.

No exagere. Vist el vist, Compromís és un llast per al desenvolupament de la Comunitat amb la seua oposició obsessiva a projectes que impulsaran la província com la V-21, el Parc Central o la V-30, i que dibuixa un partit que solament vol frenar la Comunitat. Amb aquestes paralitzacions, aquest partit polític escriu la història més negra de les infraestructures de la Comunitat.

L’objectiu del projecte és augmentar la capacitat de la V-21 mitjançant la construcció d’un tercer carril en un tram d’autovia que actualment suporta més de 70.000 vehicles de mitjana al dia, millorant d’aquesta forma el nivell de servei. Sembla que l’esquerra és el rei del col·lapse. No tenen bastant amb col·lapsar la ciutat de València sinó que ara s’oposen a alleugerir el tràfic en una de les zones més concorregudes de l’àrea metropolitana de la ciutat, l’entrada des del nord per Sagunt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =