25n
25N
25N

Compromís exigeix al Govern que tancament el CIE de València, allibere interns i estudie el seu ús sanitari

Compromís exigeix al Govern que tancament el CIE de València, allibere interns i estudie el seu ús sanitari
03/04/2020 -

El grup de Compromís en Les Corts reclama al Govern que tancament el Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de Sapadors de València, així com que allibere i reallotge a tots els seus interns de manera que puguen complir-se les condicions imposades per l’estat d’alarma decretat pel coronavirus.

La coalició exigeix així que amb aquesta situació es tanque definitivament el CIE de València i el Govern PSOE-Unides Podem estudie condicionar-lo per a poder donar-li algun ús sanitari o sociosanitari en cas de ser necessari.

“La crisi exigeix uns protocols d’actuació que no poden complir-se en el CIE de Sapadors per les nefastes condicions que han de suportar dia a dia les persones tancades en aquest centre, sense cap garantia i en condicions infrahumanes”, ha advertit en un comunicat la diputada Cristina Rodríguez.

En aquest escenari, Compromís recorda que en els CIE hi ha “persones recloses que es troben detingudes sense haver comés cap delicte”, per la qual cosa creu que és responsabilitat de l’administració central reallotjar als interns per a complir amb les mesures adoptades per a atallar la pandèmia de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tretze =

bombers
Valencia activa