25n
25N
25N

Voluntaris i activistes acompanyaran a Ribó "per a guanyar les eleccions"

Voluntaris i activistes acompanyaran a Ribó "per a guanyar les eleccions"
26/03/2019 -

Compromís per València ha celebrat una jornada oberta baix el lema de “Nosaltres amb Ribó” a partir del qual es creen diversos grups “amplis i diversos” de voluntariat i activistes per a impulsar els missatges de campanya i “ser la primera força política en la ciutat de València”. Es tracta d’una de les línies impulsades per la coalició valencianista en el marc de la dinàmica “innovadora” que està duent a terme Compromís per mobilitzar a la ciutadania i promoure el suport a Joan Ribó de cara a les eleccions locals del 26 de maig, amb accions ja en marxa com la campanya #JoAmbRibó.

Compromís per València busca, així, aprofitar i canalitzar l’energia ciutadana, i que cada membre es convertisca en un activista que coneix i s’implica en les qüestions que afecten el veïnat i que difon el missatge de Compromís i de Joan Ribó a peu de carrer. “Nosaltres amb Ribó” i la coalició es complementen amb l’objectiu de liderar el canvi al carrer, guanyar les pròximes eleccions municipals i continuar avançant amb les polítiques del canvi amb un nou govern progressista a la ciutat.

En l’acte s’han creat diversos grups de persones interessades a participar i implicar-se en la pròxima campanya municipal. Primer, els membres del comité de campanya han explicat en què consistirà la campanya i els seus eixos principals. Després, per grups, s’ha discutit de diverses temàtiques i s’ha decidit organitzar diferents sessions de formació per assessorar els activistes per a mobilitzar a la ciutadania, tant en les xarxes socials com a peu de carrer, i crear un discurs crític.

En l’acte ha participat l’alcalde i candidat de Compromís per a renovar l’alcaldia de València, Joan Ribó, qui ha a assegurat que “potser altres partits tinguen més diners per al màrqueting, però nosaltres tenim la força de la gent i el suport de tots i totes vosaltres, per a traslladar aquesta campanya electoral a cada barri de la ciutat”.

Ribó ha explicat que “València ha de continuar apostant per la bona gestió econòmica, per continuar guanyant drets socials per a la gent, per ser una ciutat transparent i que lluita contra la corrupció. Volem una ciutat on puguem repetir un govern de progrés que continue millorant la vida de totes les persones, que continue apostant per millorar els servicis públics, i fomentant l’ocupació, dinamitzant l’economia local i impulsant els valors de l’acollida, la diversitat i la pluralitat. Eixa és la València que entre tots i totes hem de fer cada dia”.

 

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =