caixa popular

Compromís celebra 2 anys de polítiques valentes

28/05/2017 -

Compromís ha celebrat este dissabte la Festa de 2 anys de Polítiques Valentes. Amb tots els representats a les institucions i acompanyats del PSPV i Podem, l’acte ha comptat amb les intervencions de l’alcalde València, Joan Ribó, el secretari autonòmic de medi ambient, Julià Álvaro, el portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví i per descomptat, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

A l’antic Llit del Riu Túria, centenars de simpatitzants van compartir la festa amb els seus representants. Rebuda per tota la militància com a Presidenta i emocionada, Mónica Oltra ha destacat el treball fet durant la legislatura i també ha reclamat un finançament per a la nostra terra. En paraules de Mónica, “el govern a la valenciana és tot un exemple a tot el món”. A més, ha recalcat a tots els seus i les seues votants que podem anar amb molt d’orgull i els anima a ser ambaixadors del canvi durant els pròxims 2 anys.

Per la seua banda, el portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví que també ha sigut rebut com a president ha recalcat el treball ferm des de l’oposició a un govern del PP amb Ciutadans. Baldoví, al crit de “Baldo”, Baldo”, va agrair l’estima de tots i ha reconegut que li haguera agradat trobar-se en el lloc de Rajoy per a rebre “canya” en lloc d’estar des de l’oposició.

L’Alcalde de València, Joan Ribó ha recordat l’obligació de les forces d’esquerres d’establir acords amb els partits d’ideologies més properes. Ribó ha agraït l’assistència de militants de tots els racons de la nostra terra i ha destacat el treball del Govern de la Nau en els primers dos anys del govern de l’Ajuntament.

Arriba l’equador dels governs del canvi amb moltes iniciatives que veuran la llum els pròxims 2 anys..

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats