25n
25N
25N

Compromís aposta per un augment de pressupostos "amb independència del partit" que gestione cada regidoria

Compromís aposta per un augment de pressupostos "amb independència del partit" que gestione cada regidoria
04/10/2018 -

Els regidors de Compromís per València, amb l’alcalde, Joan Ribó al capdavant, han analitzat les prioritats dels pròxims pressupostos municipals de cara a la trobada del Govern de la Nau d’aquest dissabte, 6 d’octubre. Per a 2019, aposten per un increment de les partides en funció de les necessitats de la ciutadania i “amb independència del regidor o partit” que gestione cada delegació.

Sota aquest prisma, els edils de la coalició reafirmen la seua aposta per l’equip de govern compartit i plantegen l’últim any de legislatura com “l’avantsala dels següents quatre anys de govern de progrés”, amb vista a les eleccions municipals del pròxim any, informa Compromís per València en un comunicat.

Quant als pressupostos, el portaveu del grup municipal, Pere Fuset, ha subratllat que la trobada de la Nau del dissabte ha de ser “l’espai de debat d’on ha d’eixir un document de govern únic”. Ha remarcat, açò sí, que l’objectiu de la coalició és que els comptes no solament se centren en 2019, sinó que “marquen la tendència dels següents quatre anys de mandat”.

Fuset ha assegurat així que els edils de Compromís posaran “tots els esforços possibles en la unitat d’acció per a garantir la continuïtat del govern de progrés que aquests tres anys han suposat aire fresc per a València, un canvi bo per als barris que volem que continue en la nostra ciutat”.

Entre les prioritats del grup destaca “la València verda de Compromís i de Ribó, amb els nous parcs i jardins, com el de Malilla, Orriols, Lineal de Benimàmet o el Parc Central”. A ella s’uneix la meta de fomentar “una ciutat cada dia més neta”, així com atendre les necessitats socials de la població, sobretot la més vulnerable, i facilitar una mobilitat cada dia més sostenible.

30% D’HABITATGE NOU A LLARS SOCIALS

Sota aquest prisma, Compromís per València presentarà a la resta de grups de la Nau la proposta de destinar un 30% de l’habitatge de nova construcció en la ciutat a llars socials, tal com duen a terme ciutats com Barcelona.

També plantejarà agilitar la redacció del Pla d’Ordenació de Recursos Turístics (PORT) per a tenir la informació actualitzada respecte a la problemàtica dels apartaments turístics, amb l’objectiu d’abordar-la “amb la major celeritat possible”.

Una altra de les seues línies serà la de dinamitzar l’economia de la ciutat, amb polítiques que afavorisquen la creació de llocs de treball i “una administració moderna i àgil que facilite l’activitat econòmica en la ciutat”. Un conjunt de mesures que “solament tindran sentit si fomentem la participació i la implicació de la ciutadania en la presa de decisions de l’Ajuntament”, ha subratllat Fuset.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 18 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020