25n
25N
25N

Compromís per Alboraia realitza un video de campanya amb el lema "L'Alboraia que volem i si tú vols també, podem fer-la amb #ÀngelsAlcaldessa"

L’objectiu de la coalició a Alboraia és repetir els resultats electorals de les autonòmiques i que la seua candidata siga la primera alcaldessa d’Alboraia

22/05/2019 -

El video ha sigut realitzat pels membres de Compromís per Alboraia, en ell apareixen diferents espais del poble (horta, nuclis urbans). Membres de la llista i altres membres de la coalició expliquen en el video quin és el seu model de poble. Fonts de la coalició indiquen “Volem que Alboraia siga un poble sostenible, inclusiu, respectuós amb el medi ambient, orgullós de la seua llengua i dels seus trets diferencials. Volem posar la nostra aportació i compromís per a fer millorar Alboraia”. Des de la coalició fan protagonistes als i les votants quan afirmen “Tu també pots ser part del canvi”. Entre els aspectes que es destaquen en el video estan: el creixement sostenible; la bona connexió entre els nuclis de població amb carrils bici; la conservació del patrimoni que representa l’horta; les activitats de tot tipus (festives,culturals, etc) han d’estar per tot el poble, als barris; les necessitats educatives del poble (nou centre de primària i institut al nucli tradicional); accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda; la importància de les polítiques per a joves; la importància de les polítiques d’igualtat; el ahorro energético.

De la mateixa forma el candidat per a les europees Jordi Sebastià ha enviat un missatge als veïns-es d’Alboraia en què diu “Una abraçada molt forta i tot el meu suport a la llista de Compromís per Alboraia, i especialment a la nostra pròxima alcaldessa Maria Àngels Belloch. Sabeu que estic sempre al vostre costat i sabeu que és imprescindible que l’energia de Compromís per Alboraia es transmeta al Parlament Europeu. Moltes de les coses que ens afecten en el dia a dia es decidixen allà. Estem patint la gran crisi dels nostres productors citrícoles per culpa d’eixos acords comercials que nosaltres hem denunciat i que la Unió Europea ha adoptat, contra els interessos dels nostres llauradors. Els hem defensat i anem a continuar fent-ho, és important que la veu dels valencians, a través de Compromís, s’escolte en el Parlament Europeu. Europa ha de conéixer la singularitat de l’Horta, la singularitat i la qualitat del treball que es fa allà. Europa ha de conéixer la singularitat de la xufa, la necessitat de protegir bé la denominació d’origen contra altres que estan venent xufa que no és ni europea ni per descomptat d’Alboraia. Per tot això, és imprescindible que la vostra energia es trasllade a Brussel·les i a Estrasburg. Amb vosaltres, serem imparables a Alboraia i al Parlament Europeu.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =