25n
25N
25N

On comprar els millors torrons a València?

Descobreix quines són les tendes més famoses per a comprar torrons en la nostra ciutat

On comprar els millors torrons a València?
09/12/2017 -

Un Nadal sense torrons no seria el mateix. I és que aquests tradicionals dolços són un dels protagonistes principals en qualsevol taula nadalenca. A més, és a la Comunitat Valenciana on s’elaboren els millors torrons del nostre país, per això, no és d’estranyar que aquests dolços siguen els més cercats en aquestes dates tan especials. D’aquesta manera, a València Extra, volem que descobrisques on comprar els millors torrons en la nostra ciutat.

Dónde comprar los mejores turrones en Valencia

Foto: facebook.com/turronesgaliana

Sens dubte, un dels comerços més populars, on trobar torrons cent per cent artesans és ‘Turrones Galiana‘. Amb més de 65 anys d’història, aquest comerç, situat en el carrer Sant Vicent Màrtir, 45, endolceix el nadal de tots els valencians amb uns exquisits torrons en els quals l’ametla, la mel i l’ou segueixen sent els ingredients estrella.

Res més accedir a ‘Turrones Galiana’, la seua aroma et fa viatjar a temps passats. I és que aquest comerç manté les receptes tradicionals i artesanals dels seus avantpassats, que es tradueix en uns dolços que t’enamoraran. A més, tots els seus productes són aptes per a celíacs i, per si no fos poc, podràs trobar torrons per a diabètics. Tot un palau del torró.

Turrones en Valencia

Foto: turronesramos.es

Un altre dels comerços que, cada any, contribueixen al fet que el Nadal siga més especial és ‘Turrones Ramos‘. Situat en el carrer Sombrerería, 11, gaudiràs amb torrons elaborats de manera artesanal en l’obrador de xixona, a partir de productes naturals a força d’ametla, mel i sucre. Amb més de 125 anys de tradició, ‘Turrones Ramos’ és l’exemple de qualitat en tots els seus productes.

Així i tot, els productes més demandats són el torró bla, el torró dur i, per descomptat, el seu famós Turronico o el Guirlache. Però això no és tot, ja que en ‘Turrones Ramos’ també podràs comprar altres varietats exquisides, com el torró a la pedra, el de gemma torrada, massapans o polvorons, que sempre tenen com a ingredient principal l’ametla. Un paradís del torró que et farà la boca aigua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 16 =

bombers