25n
25N
25N

Com aconseguir llotges per a la Batalla de Flors de València 2019

Com aconseguir llotges per a la Batalla de Flors de València 2019
17/07/2019 -

Per segon any consecutiu la compra online de les llotges per a la Batalla de Flors de la Gran Fira de València es realitzarà per sorteig, garantint així la igualtat d’oportunitats entre totes les persones interessades. Aquest divendres, dia 19, a les 12 del migdia s’obrirà el termini per a inscriure’s en eixe sorteig.

El procés d’inscripció conclourà la nit de dilluns, dia 22, a les 24 hores. Per participar en el sorteig les persones interessades hauran d’emplenar amb les seues dades personals un formulari al web www.batalladeflors.com. Rebran un número únic per a participar en el sorteig, que se celebrarà el pròxim dimarts, dia 23, davant notari a la sala de premsa de l’Ajuntament de València.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha recordat la bona acollida d’aquest sorteig en la seua primera edició, l’any passat, quan més de 7.000 persones es varen inscriure per al sorteig de 365 de les 500 llotges disponibles. «Facilitem l’adquisició de les llotges a través d’un sistema còmode i accessible, amb igualtat d’oportunitats per a totes les persones interessades, i així potenciem alhora una celebració emblemàtica de la nostra ciutat, com és la Batalla de Flors», ha explicat.

Una vegada celebrat el sorteig, el resultat es publicarà al web www.batalladeflors.com i les persones seleccionades rebran una notificació en l’adreça de correu electrònic proporcionada en el moment de la inscripció, acompanyada d’un codi d’accés amb el qual podran efectuar la compra. A més, per si fóra necessari, s’establirà una llista de reserva que també podrà ser consultada al mateix web.

La compra de les llotges es podrà efectuar des de les 18.00 hores del dia 23 de juliol fins a les 18.00 hores del dia 25 de juliol. En cas que alguna de les persones amb dret a compra desistisca d’adquirir-les, s’avisarà per ordre les persones que formen part de la llista de reserva, que podran exercir l’opció de compra en un nou termini que s’estendrà fins a les 10.00 hores del dissabte 27 de juliol.

Fuset ha destacat que des de fa ja quatre anys l’accés a les entrades es va ampliar al sistema online, combinat amb la tradicional venda en taquilla, i des de l’any passat, de la mateixa manera que se sortegen els accessos al Balcó Municipal per contemplar les mascletades falleres, també les persones interessades a assistir a la Batalla de Flors de la Gran Fira de València poden participar en un sorteig de places.

L’any passat el web habilitat a l’efecte va rebre visites des de 26 països del món, i de pràcticament tots els racons d’Espanya. Pel que fa a les connexions, la majoria d’elles (75,9%) es varen realitzar des de dispositius mòbils i, la resta, des d’ordinadors (21,4%) i des de tauletes (2,7%). Així mateix, va destacar que la majoria de les persones inscrites online eren dones (un 79% del total). Quant a l’edat, el major nombre de visites a la web varen ser de persones entre 25 i 35 anys (el 40%), seguides per les de 35 a 40 anys (30%) i les de 45 a 54 anys (al voltant del 20%). En total, les connexions registrades al web varen ascendir a 40.060, fins a 6.000 d’elles efectuades de manera simultània.

Des de fa dos anys el nombre de llotges disponibles per a presenciar la Batalla de Flors s’ha incrementat fins a les 500, per a facilitar que més gent puga viure directament aquesta tradicional festa valenciana. Una altra de les novetats més recents és que cada llotja, des de l’any passat, és de huit persones (abans eren de sis persones), per la qual cosa la capacitat total va passar de 3.000 a 4.000 persones en aquestes instal·lacions.

A més de les 365 llotges de venda per sorteig, hi ha altres 60 més que es vendran de manera tradicional en taquilla, el dissabte 27 de juliol. El preu per cadira es mantindrà en els 5 euros habituals (les llotges, per tant, passaran a costar 40 euros). Altres 75 llotges es reserven per a necessitats protocol·làries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =