25n
25N
25N

"Compra a Quart. Aposta per Quart”, la campanya en vídeo del comerç local

15/11/2019 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la regidoria de Comerç que dirigeix el regidor Ángel Lorente i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Quart (ACQ), ha posat en marxa una nova campanya d’impuls i promoció del comerç local sota el lema “Compra a Quart. Aposta per Quart”. La principal acció d’aquesta campanya ha sigut la realització i difusió d’un vídeo promocional en el qual es fomenta la compra local i es posa en valor el teixit comercial del municipi i la iniciativa emprenedora.

L’audiovisual, que pot veure’s a través del link https://youtu.be/5rymbpxu1nk , va ser presentat en la III edició de la Gal·la Premis “Q” i en ell apareixen tant comerciants com consumidors locals, a més de la presentadora d’aquesta gala, Emma Tomàs.

El regidor, Ángel Lorente, ha destacat que l’objectiu d’aquesta iniciativa és visibilitzar i reconéixer “aquells valors, com l’accessibilitat, la inclusió, la sostenibilitat, la iniciativa emprenedora, la innovació i la tradició entre altres, que fan del comerç de Quart un comerç de proximitat i de qualitat”.

A més, Lorente ha afegit que el paper de la ciutadania en el desenvolupament i manteniment del teixit comercial del municipi és molt important, ja que “la seua aposta per la compra local fa de Quart de Poblet un poble amb vida”.

La campanya ha sigut gestionada des de l’Agència de Foment de la Innovació Comercial (AFIC), un servei que l’Ajuntament posa disposició dels i les comerciants i la principal finalitat de les quals és el desenvolupament, promoció i modernització del sector comercial local. Des de l’Agència també es realitzen accions de tipus formatiu i de professionalització del sector i es proporciona assessorament sobre ajudes i subvencions als membres del teixit empresarial de Quart de Poblet. De fet, una de les primeres mesures que es va dur a terme des de l’AFIC va ser la implantació del Portal del Comerciant, una eina amb la qual el comerç local pot exposar els seus articles, promocions i iniciatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 3 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna