25n
Orgull
Orgull

Climate Launch Pad, la competició mundial d'idees per a mitigar el canvi climàtic

Climate Launch Pad, la competició mundial d'idees per a mitigar el canvi climàtic
21/08/2018 -

Els representants de les candidatures que es presentaran al concurs Climate Launch Pad, la major competició mundial d’idees per a mitigar el canvi climàtic, per a la seua edició de 2018 han rebut una jornada de formació i revisió oberta.

La jornada ha sigut celebrada per Hidraqua, que actua com a mentora d’aquesta iniciativa denominada Climate Launch Pad Dinapsis, en el centre d’innovació d’Hidraqua i el grup Suez a Benidorm, segons han informat en un comunicat.

La sessió ha començat amb una xarrada de benvinguda impartida per la directora de l’Associació Valenciana Empreses Sector Energia (Avaesen), Bianca Dragomir, i el director de Dinapsis, Jorge Ballesta, després de la qual les start-ups han rebut una sessió de formació sobre ‘Customer Discovery & Climate Impact’, on han aprés a dissenyar una estratègia de producte i empresa orientada a una “proposició de valor del client”, tenint en compte l’impacte climàtic positiu de cada iniciativa.

Així mateix, en aquest punt de la competició, s’ha oferit una sessió de revisió oberta d’igual a igual –peer-to-peer–, on cadascuna de les empreses ha presentat la seua proposta de valor i model de negoci a través dels comentaris de les altres start-ups i mentors.

“En aquesta segona ocasió, s’ha vist una evolució molt clara de totes les empreses, orientant les seues idees de negoci a un mercat real i a negoci amb alta reducció d’impacte climàtic de tots els productes”, ha sostingut Ballesta.

La final nacional del Climate Launch Pad 2018 se celebrarà en la ciutat de València el 20 de setembre de 2018; mentre que l’1 de novembre serà la final internacional amb empreses representants de més de 50 països del món a Edimburg.

Hidraqua està present com a mentora en aquest programa d’EIT Climate-KIC, la major associació pública-privada d’innovació d’Europa en l’acció pel clima. Per la seua banda, Climate Launch Pad s’ha posicionat com la principal iniciativa d’innovació en canvi climàtic de la Unió Europea.

Avaesen, soci d’EIT Climate-KIC Spain, és la responsable de l’organització d’aquest programa Climate LaunchPad des de la seua implantació a Espanya fa quatre anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + quatre =