25n
25N
25N

Arriba la competició Architecton, una trobada sobre els reptes arquitectònics de València

Arriba la competició Architecton, una trobada sobre els reptes arquitectònics de València
25/06/2018 -

L’Ajuntament de València col·labora en l’organització de la competició Architecton, una trobada sobre els reptes arquitectònics de València, que reunirà estudiants de diferents universitats de l’àmbit internacional. Així ho ha explicat hui el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià.

El regidor ha animat els estudiants d’arquitectura a participar en aquesta convocatòria de caràcter internacional que promou l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Europea de València, UEV, des del seu MUAh (Màster Universitari en Arquitectura habilitant). Segons ha explicat l’edil, les persones interessades poden inscriure’s fins demà en aquesta iniciativa, que es desenvoluparà els dies 29 i 30 del mes en curs.

Durant eixe període, els estudiants estaran concentrats al Centre del Carme-Cultura Contemporània (CCCC), acompanyats, durant les 24 hores que dura la competició, per un equip de coaching. El concurs d’idees permetrà explorar des de la contemporaneïtat els potencials recursos espacials de València, i pensar-los a través d’indicadors mediambientals, socials i de gènere, per a la millora de l’espai públic.

El jurat qualificador del concurs, presidit pel regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, compta també amb la participació del president del CTAV i professor de la UEV, Mariano Bolant; el professor de la UEV i membre de Fran Silvestre Arquitectes, Fran Silvestre; l’arquitecta experta en urbanisme amb perspectiva de gènere Eva Álvarez; l’arquitecta Mónica García, de García-Floquet arquitectes; i l’arquitecte i professor de la UEV Javier Domínguez.

Per la seua banda, intervenen com a experts en les labors d’orientació i assessorament Patricia García i Daniel López, d’Estudi Agraph; Inés G. Clariana, directora d’Arquitectura de la UEV; els professors titulars de la UEV José Fernández-Llébrez, Fran Requena, Andrés Outeda, Pablo Camarasa i Arístides Rosell (coordinador general de Russafart); Joaquín Juberías, de Selecta Home; i Jorge Torán Tortajada, arquitecte graduat en la UEV.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 4 =

CCCC
torrent