caixa popular

Company: 'Volem que els Centres Europeus identifiquen i definisquen serveis que afavorisquen crear i consolidar noves empreses innovadores'

Company: 'Volem que els Centres Europeus identifiquen i definisquen serveis que afavorisquen crear i consolidar noves empreses innovadores'
27/07/2017 -

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company, s’ha reunit amb els directors dels Centres Europeus d’empreses Innovadores (CEEI), als qui ha traslladat la necessitat que “identifiquen i definisquen nous serveis d’alt valor afegit que afavorisquen la creació i consolidació de noves empreses innovadores o de base tecnològica en el marc de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat”.

L’Ivace té signats convenis de col·laboració amb els CEEI de la Comunitat (València- Alcoi, Castelló i Elx) per valor de dos milions d’euros.

Aquests convenis, cofinançats al 50% a través del Programa operatiu Feder 2014-2020, contempla el desenvolupament d’una Pla d’Actuació 2017 per a garantir que tots els habitants de la Comunitat tinguen accés als serveis, el coneixement i les eines relatives a l’emprenedoria de forma homogènia, coherent, coordinada i no discriminatòria.

Amb l’engegada d’aquest Pla d’Actuació per part dels CEEI es pretén evitar duplicitats entre els diferents agents públics i privats, ordenar i mantenir actualitzades les necessitats i els recursos disponibles per als emprenedors de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana.

També es vol potenciar les plataformes de suport a l’emprenedoria innovadora com a suport d’eines, recursos i serveis als emprenedors de la Comunitat Valenciana.

Júlia Company ha destacat l'”encomiable i necessària” labor que presten els CEEI als emprenedors al mateix temps que ha reafirmat el compromís del conseller Rafa Climent “de potenciar i reforçar la seua activitat amb les eines i línies de finançament necessàries”.

En 2016, els CEEI de la Comunitat van realitzar més de 200 activitats de foment de la innovació i l’emprenedoria en les quals van participar més de 10.000 persones.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 7 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris