25n
25N
25N

Com sintonitzar À Punt?

La nova televisió pública valenciana comença, hui, les emissions en prova

Com sintonitzar À Punt?
25/04/2018 -

Després de cinc anys en negre, la televisió pública valenciana torna a recuperar els 24 anys d’història que es van perdre, quan el 29 de novembre de 2013 Canal 9 desapareixia de les nostres televisions. Hui, 25 d’abril, la televisió valenciana torna a les llars de tots els valencians amb una imatge renovada, i sota el nom d’À Punt.

Des de les vuit del matí, les emissions en prova estan en funcionament, amb l’objectiu d’estabilitzar els sistemes audiovisuals i els formats. Mentrestant, ens haurem de conformar amb continguts rescatats de l’antiga Canal 9, com a documentals, partides de pilota valenciana, entrevistes o programes infantils, que estan disponibles en la web. Així, i fins que es regulen les proves tècniques, les emissions de continguts per a testar la continuïtat es realitzarà en horari de 08.00 a 22.30 hores.

FMAPuntA més, aquestes proves serviran perquè els valencians tinguen temps de sintonitzar À Punt en els seus canals de televisió. D’aquesta manera, els canals de referència són el 60 per a Castelló, el 25 per a Alacant i el 57 o el 39 per a València. Per a resintonitzar-los, tan sols hauràs d’accedir al menú de la TDT, accedir a la configuració, entrar dins de l’opció ‘Cerca de Canals’, i triar la cerca automàtica. Una vegada haja finalitzat, ja podrà cercar en els canals esmentats la nova televisió pública valenciana.

Des d’À Punt també han informat que ‘si es detecten problemes tècnics en l’emissió o anomalies, els usuaris podran posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic tdt@cvmc.es’. Arranca una nova era per a la televisió valenciana, en la qual la nostra llengua recuperarà el lloc que es mereix.

Més informació

3 comentaris

 1. Vicente cabo
  Vicente cabo maig 09, 20:35

  Se ve bien pero no se oye

  Resposta al teu comentari
 2. Chordi
  Chordi maig 26, 15:39

  Perdoneu el meu valencia,sols dir que el lletrer que esta pasant tot el rato,no deixa vore altres coses,gracies per tornar.Adeu

  Resposta al teu comentari
 3. Majo60
  Majo60 novembre 16, 22:45

  No se puede sintonizar el canal

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

Valencia activa
bombers
Valencia activa