25n
Orgull
Orgull

Paelles Universitàries: com reclamar la teua entrada

Coneix com i on reclamar els diners de l’entrada a les paelles universitàries

@paellasuniversitariasvalencia

Paelles Universitàries: com reclamar la teua entrada
11/04/2019 -

Les Paelles Universitàries, que anaven a celebrar-se demà, 12 d’abril, en La Punta han sigut cancel·lades. L’expedient per a autoritzar el festival, tal com han confirmat fonts de l’Ajuntament de València, “no ha comptat amb els requisits establits per a poder realitzar l’esdeveniment”.

Després de saltar aquesta notícia, al voltant de 25.000 estudiants, que pensaven assistir a un dels festivals més esperats de l’any, s’han quedat penjats amb una entrada, que oscil·lava entre els 20 euros. Es desconeix si l’esdeveniment es traslladarà a una altra data. No obstant això, des de l’organització encara no han confirmat la cancel·lació del festival, malgrat que des de l’Ajuntament de València ja els han enviat una notificació telemàtica informant-los de la suspensió de les Paelles Universitàries.

Per a reclamar l’import de l’entrada adquirida, però també les despeses de desplaçament o allotjaments, AVACU ha posat a la disposició dels afectats un número de telèfon (963 526 865) i un correu electrònic (avacu@avacu.es) per a informar dels passos a seguir per a la reclamació. A més, també es recomana acudir a l’Oficina del Consumidor amb tota la documentació que reflectisca el desemborsament realitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 7 =