25n
25N
25N

Com millorar la teua experiència amb el streaming?

Com millorar la teua experiència amb el streaming?
14/12/2020 -

Sense dubtes, durant la pandèmia s’ha incrementat el consum de tota mena de contingut audiovisual en plataformes de streaming, però també en altres pàgines com YouTube i Twitch. A Espanya, fins i tot s’ha vist un augment molt gran en el trànsit dels serveis de subscripció com Netflix, Movistar+, HBO i Prime Vídeo, les plataformes més populars entre els espanyols.

Durant aquest any, ha crescut el nombre de subscripcions als diferents serveis, fins i tot en les noves propostes com Disney+. Això es deu a la gran quantitat de temps lliure que hem gaudit enguany i perquè els clients busquen contingut de millor qualitat i disponible immediatament. I si tens una subscripció, hi ha un truc per a poder aprofitar-les molt millor i accedir a tota mena de títols, vols saber de què es tracta?

Gaudeix d’una oferta més àmplia

Alguna vegada has buscat una pel·lícula en la teua plataforma preferida, només per a descobrir que no està disponible al teu país? Perquè aquesta és una situació molt comuna en les plataformes de streaming, ja que les llicències de cada peça de contingut difereixen de país a país. Però si vols saltar aquests bloquejos i gaudir de l’enorme oferta que la plataforma en realitat amaga darrere de cada país, llavors tenim la solució.

En la pandèmia ha augmentat en gran manera l’ús de les VPN o Virtual Private Network, una tecnologia que protegeix els teus dispositius i la teua privacitat en Internet. Amb aquesta eina, pots encriptar tot el que envies i reps mitjançant Internet i navegar de manera anònima, ja que la VPN oculta la teua IP en aquesta enorme xarxa pública. Una IP és la identificació única del nostre dispositiu i determina la nostra geolocalització.

Navegar amb la teua IP oculta pot servir per a dues coses: et mantindrà fora del radar dels cibercriminals, que no podran detectar el teu equip, i també t’ajudarà a saltar bloquejos geogràfics. Amb una VPN pots canviar la ubicació del teu dispositiu, virtualment, i fer-li creure a la xarxa que et trobes en un altre país de la teua elecció.

Durant el confinament, s’ha vist també un augment en l’ús dels Torrents per a accedir a contingut de les diferents plataformes de streaming. La descàrrega de Torrents permet obtenir arxius de gran pes de manera ràpida i efectiva, molt més que per descàrrega directa. En general, aquests sistemes de transferència de dades són molt utilitzats per a la pirateria, per persones que no compten amb una subscripció a plataformes de streaming, però igualment volen accedir als seus continguts.

Encara que això és considerat una activitat il·legal a Espanya, moltes persones han optat per això per a entretindre’s durant la pandèmia, sense haver de gastar centenars d’euros en les diferents subscripcions. Si descarregaràs Torrents, el millor és fer-lo en pàgines webs segures i de confiança, com DonTorrent i protegir els teus dispositius amb l’ajuda d’una VPN.

En aquests casos, una VPN pot bloquejar la IP dels teus dispositius i et permet navegar per aquestes pàgines de manera anònima, sense deixar rastres. És a més una gran eina per a evitar als hackers i cibercriminals, així com qualsevol altre malware que puguem trobar en la xarxa o en els arxius descarregats.

Una millor experiència en els teus dispositius

Un dels grans beneficis de les VPN és la seguretat que ofereixen, protegint qualsevol dispositiu de cibercriminals i malwares quan utilitzes la teua plataforma de streaming preferida o descàrregues Torrents. En mantenir la teua IP oculta i generar una connexió encriptada a Internet entre els teus dispositius i la xarxa, podràs navegar de forma més segura i amb la teua privacitat intacta.

A pesar que no és una cosa necessària, sens dubte les VPN milloren àmpliament la nostra experiència en qualsevol activitat d’Internet i sobretot en el streaming. Garanteix una major oferta de contingut, però també manté els nostres dispositius segurs quan ens connectem a Internet, en aquest moment en què la connexió a aquesta xarxa és una necessitat. Per a treballar, estudiar o divertir-se, la nostra connexió a Internet ho és tot actualment i hem de cuidar-la.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − deu =