25n
25N
25N

Les línies de l'EMT per a anar a les platges de València aquest estiu

L’EMT reforça i amplia el recorregut d’algunes de les seues línies per a facilitar el desplaçament a les platges de la ciutadania

Les línies de l'EMT per a anar a les platges de València aquest estiu
15/06/2020 -

Comença la temporada d’estiu en l’EMT. L’Empresa Municipal de Transports ha reforçat les línies que, durant els pròxims mesos, portaran a milers de valencians i turistes a les platges de la ciutat de València. Així, no només es reforçaran les línies 14, 15, 18, 19, 24, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98, 99, N1 i N9, augmentant la seua freqüència, sinó que, a més, fins a l’1 de setembre, es prolongarà el recorregut de les línies 18, 24, 92, 95 i 98 fins a la platja.

En aquest sentit, la línia 18, en lloc d’acabar el seu recorregut en l’avinguda Tarongers, arribarà fins a la platja pel carrer Eugenia Viñes cap a la rotonda Mare de Déu del Sufragi. Aquest canvi permetrà als veïns i veïnes dels barris de Malilla i Sant Marcel·lí desplaçar-se fins a la platja de València en transport públic.

Respecte a la línia 92, modificarà el seu recorregut fins al Passeig Marítim, concretament, entre el carrer Marcos Sopena i avinguda Mediterrani; la línia 95 connectarà als veïns i veïnes del barri de Natzaret amb el front marítim; i, finalment, la línia 98 ja no finalitzarà la seua ruta a l’estació del Cabanyal, sinó que continuarà fins al Passeig Marítim cada dia, i no sols durant el cap de setmana com ocorria fins ara.

Per part seua, la línia 24 passarà per la platja del Saler, mentre que la línia 25 de l’EMT es desdoblegarà per la gran quantitat de demanda que té per a veïns i turistes. En aquest sentit, mentre la línia 24 passarà pel Palmar, la 25 tindrà com a destí final tant El Perellonet, com El Perelló.

“Un any més, EMT s’adapta a les necessitats de les persones usuàries i reforça les seues línies per a oferir un servei de qualitat, garantint la seguretat i salut de tots i totes. Aquest estiu el transport públic torna a ser la millor opció perquè les veïnes i veïns i els turistes es moguen per la ciutat i gaudisquen de les nostres platges”, ha destacat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Així mateix, amb la ciutat de València en fase 3, la reducció d’aforament del transport públic s’elimina, i els diferents autobusos podran circular al complet. Això sí, l’ús de la mascareta serà obligatori i, per descomptat, caldrà seguir les normes de seguretat i higiene per a gaudir de les platges de València aquest estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 17 =